StoryEditorOCM
Zanimljivostimjesto dobre zabave

Saznali smo zašto se o Šušuru puno priča: donosimo cijeli program koji je oživio šibensku rivu

Piše Šibenski.hr
12. prosinca 2023. - 10:54

Saznali smo zašto se o Šušuru puno priča, a malo piše – donosimo cijeli program koji je oživio šibensku rivu

Šušur ispred hotela Jadran, tema je o kojoj se po gradu sve više diskutira. Svaki vikend prepuna riva, odlična atmosfera, a tako će biti i u nadolazećim danima jer za vikend nastupa poznati mostarac Adi Šoše i grupa Amigosi. A evo i što kaže glas naroda za cijeli program Šušura.

Glavno pitanje posljednjih dana je tko sve nastupa na Šušuru, nakon dva odlična tjedna, vrijeme je da doznate i cijeli program koji će se odvijati na rivi ispred hotela Jadran.

image

Adi Šoše nastupa u Šibeniku 16. prosinca

Petak 15.12. Grupa Amigos

Subota 16.12. Adi Šoše

22.12. Petak - Ivica Sikirić Ićo

23.12. Subota - Grupa Dišpet

Na Badnjak ujutro vas očekuje Bura Bend, a kroz Badnju noć vodit će vas Pink Panter Bend.

25. 12. na Božić će nastupiti Neron bend od 20 sati.

Maraton najboljih zabava do završetka godine otvara Festivo bend 26.12., a ono što vas očekuje do kraja godine izvući će iz kuće i one „najzahtjevnije“.

27.12. srijeda Matko i Brane napokon stižu u Šibenik.

U četvrtak 28.12. na Šušuru po prvi put gostuje grupa Buđenje poznata po hitu „Oprostija bi sve“ koju izvode s Tonijem Cetinskim.

Posljednji vikend u 2023. na Šušuru će biti spektakularan.

29.12. petak – Grupa Ljubav

30.12. subota – Petar Dragojević

31. 12. jutarnji doček uz Grupu Neron, te doček Nove godine uz Sinove Ravnice do ranog jutra.

image

Božićni šušur na šibenskoj rivi

Privatni album

Osim hranom, domaćim kobasicama, pečenicom, bakalarom i dalmatinskim street food ostvarenjima, Šušur nas je oduševio i izborom pića. Uz dobro poznati kuhani gin i vino, ove godine imate priliku kušati i kuhani teranino, kuhani whiskey i Jagermaister. Teranino Sweet Love (kuhani teranino) naš je odabir koji vam možemo preporučiti.

Svakog dana na Šušuru je bogat program, a ovaj tjedan vas očekuju i dani bakalara, tako da znate gdje ćete provesti vrijeme marende ili ručka.

A naši sugrađani svoje mišljenje su izrazili u posjećenosti i u svojim pozitivnim komentarima po portalima, na kojima se Šušur jako malo spominje, no zato ga naši sugrađani dobrom starom usmenom predajom uzdižu, a na društvenim mrežama zvijezda je Tik Toka i Instagrama gdje se možete dobro nasmijati uz njihove objave i pogledati cijeli raspored, stoga ih zapratite na facebooku i na instagramu, a posjetite ih svaki dan od 10 do 01 sat na rivi.

image

Na Božićno šušuru ispred hotela ‘Jadran‘ zajamčena je dobra zabava

04. svibanj 2024 12:44