StoryEditorOCM
ZanimljivostiNEVOLJE NA ODMORU

Richard Gere hitno primljen u bolnicu u Meksiku; uhvatilo je cijelu obitelj, simptomi su se pogoršavali...

Piše Šibenski.hr
19. veljače 2023. - 10:47

Odmor s obitelji neugodno je morao prekinuti Richard Gere, holivudski glumac s A liste koji je primljen tijekom noći u bolnicu u Meksiku, gdje provodi zimovanje s obitelji, prenosi Gloria pisanja TMZ-a. Prema izvorima, 73-godišnji glumac je sa suprugom Alejandrom Silvom i djecom tijekom tjedna s obitelji boravio u blizini naselja za odmor Nuevo Vallarta gdje su proslavljali njezin 40. rođendan. Alejandra je prije dva dana i objavila fotografiju na kojoj se vidi kako s njihova dva mala sina, čije fotografije inače rijetko objavljuje, dolazi na pješčanu plažu.

Gadan kašalj

Razlog glumčeve hospitalizacije je upala pluća, a prema informacijama, gadno je kašljao još i prije putovanja, ali nije zbog toga ni pomislio mijenjati planove, jer se općenito osjećao dobro. No, kako su dani prolazili tako su se simptomi pogoršavali, pa je Gereu naposljetku postalo toliko loše da se morao javiti u bolnicu. Ondje su mu dijagnosticirali upalu pluća i zadržali ga, barem preko noći, jer koliko se zna, sljedećeg je dana pušten na kućno liječenje. Glumac je dobio kuru antibiotika te se čini da se za sada osjeća puno bolje i da je na putu oporavka.

Svi su bili bolesni

Zanimljivo je da je Alejandra u objavi, nakon što je zahvalila pratiteljima na rođendanskim čestitkama, napisala i kako je cijela obitelj bila bolesna tijekom zadnja tri dana, a sada je napokon situacija dobra. Prema tome bi se moglo reći da su svi imali neku virozu, koja se u Richardovom slučaju, možda zbog njegove već starije dobi, zakomplicirala. Srećom, sve ide na bolje, pa se u Alejandrinoj subotnjoj objavi vidi Richard koji nosi masku na licu, no ne može se zamijetiti da s njim nešto ne bi bilo u redu, izgleda kao sasvim običan turist koji s obitelji ide na plažu, piše Gloria

19. travanj 2024 02:40