StoryEditorOCM
Zanimljivostiogorčen na sustav

Profil Mate Jankovića zatrpan je porukama, pišu mu stvarno svašta: ‘Ja nisam vaš je**** Che Guevara!‘

Piše PSD
12. siječnja 2021. - 21:35

Mate Janković bio je među prvim volonterima koji su se organizirali i spremno pohitali u pomoć područjima pogođenim potresom.

Od onda s vrijednim kolegama kuharim Mate svakodnevno priprema na tisuće toplih obroka za ljude koji su ostali bez kuća i sve volontere koji im pomažu u obnovi.

Prije nekoliko dana na društvenim je mrežama izrazio gorčinu zbog izjava pojedinih ministara vezanih uz njihov rad.

-'Mi nismo ogorčeni s činjenicom da pomažemo jer smo došli pomagati, ali ogorčeni smo s činjenicom da smo u jednom vremenskom periodu primijetili da nam nitko ne dolazi zamijeniti naša radna mjesta, a da je Crveni križ uključen - od nekog dana, da je država stavila na raspolaganje svoje robne zalihe isto - od nekog dana, točnije 7. siječnja, a do tada smo bili prepušteni sami sebi i žicanju svojih dobavljača, kazao je nedavno.

S vremenom je postao sve popularniji  a sada je otkrio i da dobiva brojne poruke na društvenim mrežama a na neke od njih je i odgovorio u objavi.

Evo što je Mate napisao na Facebooku.

'Pun mi je inbox poruka sadržaja "najebi im se majke", "napij im se krvi". Ja nisam vaš je**** Che Guevara. Hoćete promijeniti sustav? Za to postoje parlamentarni izbori. Od****. Pričamo o pomoći ljudima, za sve ostale promjene gledajte sebe i vaš glas. Sad gledamo kako vidjeti što su greške, tko i kako može pomoći, konkretan je bio Janković.

19. travanj 2024 03:10