StoryEditorOCM
ZanimljivostiS CRVENOG TEPIHA

Poznate Hrvatice glamuroznim izdanjima zablistale na otvorenju Sarajevo Film Festivala, a Jelena Veljača se pohvalila nesvakidašnjim 'modnim' dodatkom...

Piše L.L.
17. kolovoza 2019. - 20:25

Jubilarno, 25. izdanje Sarajevo Film Festivala sinoć je svečano otvoreno, a na crvenom tepihu i ovaj su put osobe iz javnog života zabljesnule u onim glamuroznim izdanjima. Među njima su se našle i neke od naših poznatih dama.

Zanimljivim i raskošnim toaletama pažnju su tako privlačile Judita Franković koja je nosila kreaciju eNVy rooma te Ivana Roščić koja se odlučila za Halston. Daria Lorenci Flatz odabrala je izdanje Kaftan Studia baš kao i Lejla Filipović koja je zabljesnula u haljini cvjetnog uzorka. 

Jadranka Đokić za ovaj je događaj odabrala Dioralop, Lana Barić Lokomotivu, Iva Mihalić zasjala je u Cadieuxu dok se Jelena Veljača odlučila za - Zaru.

- Ne samo da sam obukla Zaru za SFF nego i nosim mobitel umjesto torbice - podijelila je s obožavateljima na svom Instagram storyju. Mnogima bi detalj u obliku mobitela možda i promaknuo budući da je gotovo iste boje kao haljina. 

Osim samim toaletama, pažnju su pridale i frizurama. Većina njih odlučila se za pundže dok su Đokić i Veljača raspustile kosu, a ono što je svima zajedničko jest decentan make-up.  Svečana izdanja naših dama možete možete pogledati u fotogaleriji.

27. rujan 2023 07:30