StoryEditorOCM
ZanimljivostiJelena Pajić

Poznata voditeljica i urednica oprašta se od RTL-a: ‘Hvala na pet lijepih zajedničkih godina!‘

Piše Šibenski.hr
29. travnja 2023. - 10:49

Voditeljica Jelena Pajić odlazi s mjesta voditeljice i reporterke RTL televizije. Informaciju je objavio RTL, a još nije poznato prelazi li poznato tv lice na neku od konkurentskih televizija ili karijeru nastavlja u nekom drugom pravcu.

Lijepim riječima RTL joj je poželio sve najbolje u nastavku karijere.

"Reporterka, urednica i voditeljica Jelena Pajić početkom svibnja prestaje biti dio tima RTL-a. Jelena je karijeru na našoj televiziji započela je 2018. godine, nakon dolaska s HRT-a, gdje je provela 13 godina. Nakon dolaska na RTL, Jelena je vodila središnju informativnu emisiju ‘RTL Danas‘, pokretačica je ‘Projekta Zeleno‘ na našoj televiziji, izvještavala s kulturnih događanja, a pred kraj svake godine donosila bi presjek najzanimljivijih, najveselijih i najneobičnijih priča koje su obilježile tu godinu i gledateljima tako pokazivala da svaka godina ima svoju - dobru stranu", napisali su s RTL-a i Jeleni poželjeli sve najbolje u daljnjoj karijeri.

image
Davor Pongracic/Cropix

Jelena Pajić je dubrovačka nevjesta, sinoć je bila na dodjeli nagrada Porin u zagrebačkom Boćarskom domu sa svojim suprugom, jazz glazbenikom Petrom Ćulibrkom. On je krajem prošle godine predstavio svoj prvi samostalni pijanistički album ‘Olds School‘, na kojem je devet autorskih kompozicija.  Jelena i Petar vjenčali su se u lipnju prošle godine nakon jednogodišnje veze.

 

 

19. travanj 2024 11:10