StoryEditorOCM
Zanimljivostizvjezdana postava

Ponovno zajedno nakon 27 godina: okupljaju se Višnjić, Clooney i ostatak ekipe iz ‘Hitne službe‘. Zgodni Šibenčanin sve potvrdio na svom Instagramu

Piše Marija Lokas/JL
19. travnja 2021. - 18:50

Gotovo 30 godina nakon što je kultna i dugovječna američka liječnička serija "Hitna služba" počela s emitiranjem omiljena glumačka postava ponovno će se okupiti 22. travnja eksluzivno emitirati na društvenim platformama časopisa People.

Tako će se na istom mjestu, uz našeg Gorana Višnjića, kojeg je upravo uloga dr. Luke Kovaca u spomenutoj seriji vinula u zvijezde, naći Gloria Reuben, George Clooney, Noah Wyle, Laura Innes, Anthony Edwards, Julianna Margulies i brojni drugi glumci u svojim nezaboravnim ulogama. Biti će to virtualno okupljanje koje će se uživo emitirati u sklopu dnevne serije Stars in the House, otkrio je People.

Ovo ekskluzivno okupljanje zvjezdane ekipe "Hitne službe" emitirati će se na Dan planeta Zemlje, a specijalna epizoda je za humanitarne svrhe udruge Waterkeeper Alliance, najbrže rastućeg globalnog neprofitnog udruženja fokusiranog isključivo na čistu vodu. Gloria Reuben, kao predsjednica organizacije smatrala je da bi bilo zabavno iznova okupiti postavu serije kao potporu neprofitnoj udruzi.

"Apsolutno sam oduševljena što ću se ponovo sastati sa svojom obitelji Hitne službe i to za svrhu koja mi je vrlo bitna. Uključena sam u Waterkeeper Alliance već 15 godina i predstavljam 350 podružnica iz čitavog svijeta, a njihov se trud ne da s ničim usporediti. Moramo se nastaviti boriti za čistu vodu ne samo na dan planeta Zemlje, nego čitave godine", istaknula je Reuben.

image
Screenshot

Tijekom epizode voditelji će biti Seth Rudetsky i James Wesley, a glumačka će se postava prisjetiti vremena provedenog bolnici Chicago‘s County General Hospital i uživo odgovarati na pitanja obožavatelja. Autor Hitne službe bio je Michael Crichton, a serija je imala 15 sezona emitiranih od 1994. do 2009., a po dugovječnosti ju je pretekla "Uvod u anatomiju" 2019. godine.

Znamo da na okupljanju sigurno neće biti Don Victor Cisternino, Luigi iz "Hitne službe" kojega je hrvatska policija prije tjedan dana uhitila na osnovi američke međunarodne tjeralice kad je ulazio automobilom iz Slovenije u Hrvatsku.

24. travanj 2024 05:22