StoryEditor
ZanimljivostiSupertalent

Pjevač iz Šibenika oduševio žiri izborom pjesme i nastupom: Glatko je prošao u polufinale

Piše šibenski.hr
15. studenog 2021. - 08:35

Posljednja audicijska emisija showa "Supertalent" koji se emitira na Novoj TV donijela je mnoštvo zanimljivih talenata i kandidata.

Posebno su se istaknuo pjevač Gabrijel Ivić iz Šibenika koji je uspio osvojiti simpatije žirija i izboriti prolazak u polufinale showa.

Gabrijelu su 22 godine i dolazi iz Šibenika, a uz pjevanje i sviranje, voli i pisati pjesme. Glazbom se bavi od 8. godine, kada je krenuo u glazbenu školu, a najsretniji trenutak u životu mu je bio kada je dobio klavir pa je mogao svirati i doma. Završio je osnovnu glazbenu školu i 1.razred srednje glazbene škole, klavir i solfegio. Svira s dvojicom kolega po rođendanima i svim ostalim vrstama proslava, zbog čega je Maja Šuput prokomentirala kako su joj on i Ivan prava konkurencija, no svejedno je uživala u njihovim izvedbama, piše Dnevnik.hr

"Kada se bavim glazbom volim se staviti u srcedrapajuću situaciju", kazao je Gabrijel prije nastupa. "Za sebe smatram da nisam pretjerano zabavan, ali sam savršen spoj Slavonije i Dalmacije, jer sam rodom iz Slavonskog Broda, a živim u Šibeniku cijeli život, tako da nije moglo bolje. Motivacija mi je pozornica i ono što želim raditi na njoj, i ta buka koju želim ostvarit i prenijeti ljudima", poručio je pa je išetao na pozornicu gdje je otpjevao i odsvirao pjesmu "Utorak" Petra Graše.

"Ovo mi je jedna od najdražih pjesama domaćih! Tu ima jako puno umjetničke slobode koje je tu i tamo otišla u preslobodno pjevanje"; komentirala je Šuput nakon nastupa.

"U govoru i prezentaciji sebe nisi tako sugestivan kao kad sjedneš za klavir", poručila mu je Martina kojoj se svidjela njegova izvedba, a pozitivne komentare dobio je i od ostataka žirija, piše Dnevnik.hr

item - id = 1143038
related id = 0 -> 1154342
related id = 1 -> 1153715
18. siječanj 2022 07:46