StoryEditorOCM
Zanimljivosti‘posljednja večernja‘

Okupili se nakon 15 godina: junaci Večernje škole predvođeni Željkom Pervanom stižu u Šibenik

Piše Šibenski.hr
31. ožujka 2023. - 19:02

Junaci Večernje škole predvođeni Željkom Pervanom s predstavom „Posljednja Večernja“ stižu u Šibenik, u nedjelju, 16. travnja u dvoranu Baldekin, u 19,59 sati.

Profesor Maksimilijan Jure Kučina (Željko Pervan) i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) u Šibenik donose salve smijeha i dosjetki, a u gotovo dvosatnom showu u izvedbi originalne postave Večernje škole, publika će zasigurno i zaplakati od smijeha!

„Što možemo obećati onima koji će doći pogledati našu ‘Posljednju večernju‘ – obećavam da ćemo i mi doći…“ u svom je stilu naš najpopularniji komičar i kroničar hrvatske zbilje poručio publici ususret dolasku u Šibenik.

Vijest da su se junaci Večernje škole ponovno okupili nakon gotovo 15 godina zaista je odjeknula među brojnim fanovima ovog dugovječnog humorističnog serijala. A o tome kako su nakon velike pauze došli na ideju da se ponovno okupe, Pervan progovara otvoreno:

„Nismo mi došli na ideju, tko dođe na ideju, taj propadne, nego je bio pritisak na nas sve ove godine – stalno su nas pitali - ej kad‘ ćete opet?“.

image

U nedjelju, 16. travnja junaci Večernje škole nastupit će u dvorani na Baldekinu

A da nisu pogriješili potvrđuje srčana publika koja puni sportske dvorane od samog početka turneje i junake Večernje škole dočekuje uz stajaće ovacije.

Šibenik je nova dalmatinska destinacija vesele ekipe Večernje škole, a ako je suditi po nedavno rasprodanim dvoranama i oduševljenoj publici u Splitu i Zadru, Dalmatinci obožavaju Večernju školu!

„Duhovit se ne može postati, ali se ne može ni prestati biti duhovit!“ tvrdi Željko Pervan, a on je, bez pretjerivanja, zajedno sa svojim učenicima u ovoj „Posljednjoj Večernjoj“ možda i duhovitiji nego ikada do sada!

Ulaznice za predstavu „Posljednja Večernja“ u Šibeniku mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: - Online u sustavu Eventim,

Na prodajnim mjestima Eventima u Šibeniku:

- Petrol BP ŠIBENIK Put Bioca

Put svete Mare bb,

- Petrol BP Šibenik Kava

Ulica 113. Šibenske Brigade HV-a,

- TISAK MEDIA Šibenik Dalmare

Velimira Škorpika 23,

- VINOPLOD DISKONT ŠIBENIK

Velimira Škorpika 2,

- Exclusive Change- mjenjačnica, ŠI Dalmare

Velimira Škorpika 23,

- Exclusive Change ŠI Kaufland

- Vukovarska ulica 10.

31. svibanj 2023 15:23