StoryEditorOCM
ZanimljivostiUgljični monoksid

Nikolina Pišek i kćer Una otrovale su se plinom u stanu u Zagrebu. Poznata voditeljica je izgubila svijest...

Piše PSD
8. veljače 2021. - 16:34

U noći sa subote na nedjelju voditeljica Nikolina Pišek i kćer Una otrovale su se ugljičnim monoksidom u stanu u Zagrebu. Nakon što su u zgradi obavljani građevinski radovi zbog posljedica potresa pukla je plinska cijev i ugrozila njihov život. Pišek je izgubila svijest, a preživjele su zahvaljujući njenom suprugu Vidoju Ristoviću koji je odlično reagirao na užasnu situaciju, ispričala je za Blic.

U stan je došla hitna pomoć i prevezla ih u bolnicu, a na mjesto nesreće su naknadno došli policajci i vatrogasci utvrditi koji je uzrok nesreće i otkrili puknutu cijev.

"Ne znam u čemu je greška, riječ je održavanim instalacijama. Majstori su bili prethodnih dana i pregledali sve instalacije. Bilo je sve ok. Trenutno je u toku renoviranje zgrade zbog posljedica potresa. Ne mogu nikoga optižiti da je kriv za ovo što se dogodilo, samo želim da nadležni organi utvrde što se dogodilo, jer se radi o dva ljudska života koja su ovim bila ugrožena", ispričala je Pišek.

"Primljene smo kći i ja u nedelju u ranim jutarnjim satima u bolnicu s teškim trovanjem plinom. Slučajnost nas je spasila. Moj suprug koji nije bio Zagrebu je reagirao najbolje moguće. Da je moja odluka bila sprovedena, mi ne bismo bile žive. Čula sam se sa suprugom kada sam došla iz grada s kćeri, rekla mu da idemo gledati film. Pozvala sam ga oko ponoći i rekla da se ne osjećam dobro i da Una povraća. Rekla sam mu da ću ujutro otići kod doktora. Međutim, on je inzistirao da odemo tu večer. Pozvao me je poslije ponovo, ali se nisam javljala na telefon, jer sam očigledno izgubila svijest. Kasnije sam od njega čula da je redom zvao prijatelje, te uspio dobiti jednog našeg prijatelja", rekla je šokirana voditeljica.

18. travanj 2024 01:30