StoryEditorOCM
ZanimljivostiMAJA GNJIDIĆ VERDECCHIA

Nakon Varaždina i Ugljana bit će poznate sve natjecateljice izbora ‘Najljepša mama Hrvatske‘ koje u svibnju nastupaju u finalu u Šibeniku

Piše Zdravko Pilić
9. ožujka 2024. - 19:18
Sibenik, 070523. U Kuci umjetnosti Arsen odrzalo se finale za Najljepsu mamu Hrvatske. Na fotografiji: Jadranka Luketa, Ankica Biondic i Patricija Luksic.Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Spektakularno! S tim su epitetima mediji iz baroknog grada opisali prvu polufinalnu večer prestižnog izbora za ‘Najljepšu mamu Hrvatske‘ održanu u petak u Varaždinu. Izbora koji, kao što je poznato, vodi Šibenčanka s talijanskom adresom, Maja Gnjidić Verdecchia, a čije će se finale, kao i prošle godine, održati u Šibeniku, u Kući umjetnosti Arsen.

‘Izabrali smo devet natjecateljica u Varaždinu, a pet ćemo ih izabrati na drugoj polufinalnoj večeri koja će se održati u nedjelju, na otoku Ugljanu. Sve skupa, dobit ćemo 14 natjecateljica, koje će se u finalu u Šibeniku, u petom mjesecu, natjecati za titulu Najljepše mame Hrvatske u tri kategorije – Najljepša mama Hrvatske, najljepša mama Hrvatske Dijamant i naljepša mama Hrvatske Platinum.‘ - kazala nam je Maja Gnjidić Verdecchia. Najajvljujući već sada kako joj je velika želja da se jubilarni, deseti izbor Najljepše mame Hrvatske održi na Trgu između Vijećnice i Katedrale Svetog Jakova.

Da podsjetimo, lani je u Šibeniku titulu Najljepše mame Hrvatske u kategoriji Platinum dobila naša sugrađanka Jadranka Luketa.

28. travanj 2024 09:10