StoryEditorOCM
ZanimljivostiJe li moguće

Na svjetioniku u Vodicama netko je ostavio - dvosjed: ‘To je za morske sirene’

Piše Šibenski.hr
31. srpnja 2023. - 15:24

Svega i svačega se čovjek u turističkoj sezoni nagleda, međutim, fotografija koja je snimljena u Vodicama, turističkom gradiću nadomak Šibenika – ostavila nas je bez teksta.

Na cijeloj našoj obali, pa tako i u Dalmaciji odvija se bespoštedna borba za svakog gosta, a dosjetljivim Vodičanima izgleda, malo tko može parirati. Svake godine, Vodičani pronađu neku novu atrakciju i način kako privući turiste u svoj mali gradić, ali ovoga puta vjerujemo da su nadmašili i sami sebe.

Naime, na svjetioniku u vodičkom akvatoriju, netko je postavio ni manje ni više nego – dvosjed. Kako je  završio na svjetioniku i hoće li postati stalni dio stalni dio turističke ponude nismo uspjeli doznati, kako god dobro nas je nasmijalo, ali i brojne građane na društvenim mrežama.

„To je za morske sirene na se imaju di odmoriti“, „Jutros isplovljavamo još po mraku gledali u to i pitali se da li vidimo dobro, činilo nam se kao dvosjed ali nismo bili sigurni, čini se da ideja ne nedostaje!“, „Malo nam za sriću triba“, tek su neki od komentara koji su osvanuli na društvenim mrežama.

image

Dvosjed na svjetioniku u Vodicama

Infovodice/
image
Infovodice/
02. svibanj 2024 10:23