StoryEditorOCM
ZanimljivostiLipa li si

Na Jadriji se bira Miss kabina 2022! Evo detalja zanimljive manifestacije na kultnom kupalištu

Piše Branimir Periša
28. srpnja 2022. - 18:50

U prošlosti se birala miss Jadrije, a ovoga ljeta jedna od priredbi u sklopu obilježavanja 100. obljetnice najstarijeg šibenskog kupališta bit će izbor najljepše kabine, naslovljen Miss kabina Jadrija 2022.

Koja će od betonskog niza kućica s raznobojnim vratima, prepoznatljivim nadaleko i naširoko, pobrati titulu najljepše ljetne "kabinaške" rezidencije, saznat će se u ponedjeljak, 1. kolovoza, kaže Branko Viljac Gaža, kabinaš i predsjednik tročlanog Nadzornog odbora ovoga izbora.

Nervozno očekivanje

Dotad traje nervozno očekivanje među konkurentima, jer ima kabina koje su uređene kao iz snova i svatko može reći da im je tek sto godina. Ljupke su, opremljene s istančanim ukusom, pa će deseteročlana komisija imati posla za razmišljanje.

- Kabine će se razgledati i ocjenjivati osprida, ozada i iznutra. Strogo, ali pravično, po utvrđenim kriterijima - kaže Viljac.

Uz njega kao predsjednika, članovi Nadzornog odbora izbora su Sanibor Vuletin i Dino Karađole. Članovi povjerenstva za izbor sastavljeni su od kabinaša, vikendaša te vjernih kupača na Jadriji, samo sa šugamanom i boršom. To su: Ivo Kundić, kabinaš i najstariji član povjerenstva, Sanja Antunac, kabinašica, Živana Podrug, kabinašica, Boris Pelajić Pele, kabinaš, Zoran Ševerdija, vikendaš, Slobodan Bobo Bukić, vikendaš, te vjerni jadrijski kupači Ivo Bogdanović Juda i Boris Filipović Pape.

24. travanj 2024 09:34