StoryEditorOCM
Zanimljivostipodignula dobitak

Milijunašica Vesna iz Primoštena: ‘Suprug je u takvom stanju da ne može voziti pa po novce idem busom‘

Piše Šibenski.hr
24. studenog 2022. - 17:58

„Nisam bila sigurna plače li suprug, pjeva ili se smije…u takvom je stanju da ne može voziti pa kao milijunašica moram na autobus za Primošten“ – rekla nam je nasmijana Vesna Lukač dobitnica koja je u jučerašnjem izvlačenju Lota 7 okrenula kolo i na Drugoj šansi osvojila dobitak od 1.000.000 kuna, priopćili su iz Hrvatske lutrije.

Vesna kaže kako je zapravo pravi igrač suprug, no pandemija je promijenila njegove navike:

„On je svaki tjedan bio zadužen za igranje i nije se moglo dogoditi da preskoči kolo. No, otkako je stigla ova pošast i pandemija, ja sam ta koja je zadužena za uplatu listića Loto 7 i Eurojackpot. Pa i ako slučajno zaboravim, on je tu da me podsjeti“ – kaže Vesna koja je porijeklom zapravo kontinentalka iz Turnja, no rat i okolnosti dovele su ju do mora: „Dobitak sam osvojila na dan kad sam prije 30 godina zbog rata kao prognanik morala napustiti Turanj i otišla u Primošten. Na kraju sam tu i ostala, a nekako ovaj dobitak smatram svojevrsnom nagradom za sve što sam prošla. Zato naziv igre Druga šansa vidim kao početak nečeg novog, upravo kao što je moj odlazak iz Turnja i dolazak u Primošten bio početak jednog novog razdoblja“ – kaže Vesna koja je u potpunosti prigrlila dalmatinski način života: „Upravo je berba maslina završila i sad ćemo raditi ulje, a vrijeme nas je toliko dobro poslužilo da sam se zadnji put okupala u moru prije dva tjedna“ – dodala je dobitnica.

Planove što će se s dobitkom još uvijek nema: „Samo da je zdravlja i da nas posluži, jedino je to važno. A što ćemo s dobitkom tek ćemo vidjeti. Trenutno sam i ja prilično zbunjena, a već sam opisala u kakvom je stanju suprug. Moram priznati da nikad nisam razmišljala o tome hoću li osvojiti i što bi s dobitkom, a suprug je uvijek bio taj koji mi je govorio ‘Naš je milijun‘ i tako iz tjedna u tjedan. I kad ono, stvarno je naš“ – na kraju je rekla Vesna koja nije mogla dočekati da krene put svog Primoštena – u mir, tišinu i među masline, kažu u Hrvatskoj lutriji.

image

Vesna Lukač iz Primoštena osvojila je milijun kuna

Sven Delač
27. ožujak 2023 02:19