StoryEditorOCM
Zanimljivostiizazvala pažnju

Božićna jelka u stanu našeg Šibenčanina oduševila Hrvate: ‘S obzirom na godinu, nije ni čudo kakva je‘

Piše Šibenski.hr, SD
25. prosinca 2020. - 14:28

Društvene mreže, kao i svakog Božića, preplavljene su slikama raskošnih jelki i blagdanski ukrašenih stanova koje sa svojim pratiteljima dijele poznati Hrvati i Hrvatice. Među jelkama jedna je sasvim sigurno privukla najveću pažnju i izazvala pravo oduševljenje fanova, a u pitanju je jelka poznatog arhitekta Ante Vrbana

Jelka nagrađivanog arhitekta iz Šibenika smještena u srcu dnevnog boravka njegovog zagrebačkog stana, naime, lebdi, a umjesto kičastih ukrasa okićena je jedino svijećama koji joj dodatno daju na eleganciji.

"S obzirom kakva je bila godina, nije ni čudo što imam leteću jelku", napisao je uz sliku Vrban,  a uslijedile su brojne pohvale.

Vrban je, inače, za stan na zagrebačkom Zrinjevcu osvojio prestižnu nagradu German Design Award, u kategoriji Izvrsna arhitektura Arhitektura interijera. 

Arhitektu je to druga nagrada German Design Award, njemačka nagrada za dizajn koja prepoznaje i predstavlja jedinstvene dizajnerske trendove. Istu je Vrban primio i za svoju vikendicu na Jadriji u Šibeniku. 

Podsjetimo, Ante je osvojio i regionalnu nagradu International Property Awards 2016 za javni prostor za kninsku crkvu Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta.

Šibenčanin je nedavno otkrio kako je za Božić uvijek kod mame koja je "maher za velike večere i ručkove" te kako se veseli svim tradicionalnim jelima,jer obožava domaće specijalitete. 

25. travanj 2024 04:06