StoryEditorOCM
ZanimljivostiOPRAVLJA SE

Mate Bulić hitno operiran, fanovi šokirani, mole se za što skoriji oporavak poznatog pjevača

Piše R. N.
19. svibnja 2018. - 20:36

Poznati pjevač Mate Bulić hitno je operiran. Naime, dobio je dijagnozu o mailignoj tvorbi na bubregu. O svemu je putem svoje stranice obavijesti i svoje fanove.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:
- Dragi moji. Želim s vama podijeliti nešto što me mučilo posljednjih nekoliko tjedana. Naime, u travnju je dijagnosticirano kako imam zloćudni tumor na desnom bubregu. Hitno mi je zakazana operacija kojoj sam podvrgnut početkom ovog mjeseca i nalazi koje sam upravo primio pokazuju kako je tumor uspješno i u potpunosti uklonjen. Ovom prilikom želio bih se zahvaliti primarijusu urologije dr. sc. Nikoli Zebiću te cijelom osoblju klinike Bayreuth na profesionalnosti i najboljoj skrbi koju bi svaki pacijent mogao poželjeti.

Nisam htio s ovime izlaziti u javnost dok nisam bio u potpunosti siguran da je sve u redu. Zahvaljujem svima na brizi i porukama podrške koje sam primio u ovim teškim danima, koji su na sreću iza mene. Veselim se što se vidimo na koncertima koji počinju već u lipnju. Pregledavajte se redovito, jer to što sam otkrio bolest u ranoj fazi, meni je spasilo život. Želim vam svima puno zdravlja, jer zdravlje je najvažnije. Voli vas vaš Mate.

https://www.facebook.com/matebulicofficial/?ref=br_rs

Rekacije fanova
- "Hvala Bogu pa je sve dobro, neka te i dalje čuva dragi Bog"
- "Želim ti brzo oporavak, moje molitve su s tobom"
- "Želim brz oporavak legendo, neka te čuva dragi Bog"
- "Dragi naš Mate sve će biti dobro. Tvoja mala, a tako velika obožavateljica"
- "Brz oporavak želimo dragi naš Mate, da nam još dugo pjevate i uveseljavate nas"

17. travanj 2024 23:07