StoryEditorOCM
ZanimljivostiMiss mama

Mali jubilej: Otvorene prijave za još jedan izbor Najljepše mame Hrvatske, finale će biti 7. svibnja u Šibeniku

Piše šibenski.hr
18. siječnja 2022. - 11:34

Organizacijski tim izbora za Najljepšu mamu Hrvatske poziva sve zainteresirane mame da se prijave na peti, jubilarni izbor.

U mailu je potrebno napisati da se želite prijaviti na natjecanje, a potom  od strane tima NMH slijedi  mail s pravilnikom, prijavnicom i svim informacijama koje su potrebne kako bi vaša prijava bila važeća.

Svoje prijave možete slati na mail nmh.prijave@gmail.com do 31. siječnja 2022. godine.

- Izbor za Najljepšu mamu Hrvatske prava je prilika da se majke odlično zabave, opuste, pokažu svoje talente i pronađu nove prijateljice. Naše natjecanje u Hrvatskoj uspješno ulazi u petu godinu. Mame će ovim natjecanjem dobiti priliku promovirati ono čim se bave, a poučeni dosadašnjim iskustvom, pokrenuti odlične poslove i izvrsne suradnje koje se baziraju na novim prijateljstvima. Valja istaknuti da imamo dvije kategorije, od 23 do 39 i od 40 do 53 godine, odnosno Dijamant kategorija, a svake godine imamo i sedam popratnih lenti - kažu organizatori.

Iz tima NMH naglašavaju kako su za dvije pobjednice pripremljene i bogate nagrade.

- No, svakako smo mislili na baš sve mame koje će doći u Šibenik. Naime, uz poklon pakete koje će dobiti odmah po dolasku, za mame pripremamo i zajedničku izlet, kao i ekskluzivnu večeru kraj bazena uz DJ-a. Naše natjecateljice u drugom izlazu nosit će i kreacije dizajnerice Ivane Filipović koja se krije iza branda Vibela design, a pripremili smo i još neka iznenađenja - poručuju.

Finale će se održati u Šibeniku, 7. svibnja u 21 sat, u Kući umjetnosti Arsen.

19. travanj 2024 17:57