StoryEditorOCM
Zanimljivostiu fazi izrade

Lokas otkrio detalje o novom kvizu s Tarikom: ‘Okupit ćemo najbolje od najboljih...‘

Piše Šibenski.hr
27. lipnja 2022. - 16:01

Voditelj Potjere Joško Lokas te Tarik Filipović, voditelj kviza Tko želi biti milijunaš?, planiraju napraviti megakviz koji će okupiti najbolje kvizaše s ovih prostora. Kviz je još u fazi izrade, a Joško je u razgovoru za Index otkrio neke detalje.

- Već neko duže vrijeme Tarik i ja razmišljamo o kvizu koji bi okupio najbolje od najboljih, međusobno ih suočio te okupio i one koji ih žele izazivati u formatu koji bi omogućio sezonske pobjednike -  kazao je Lokas. 

O samom konceptu kviza još ne žele javno govoriti dok zajedno ne odluče sve detalje.

- Još na njemu radimo u želji kako bismo sama pravila i igru uredili kroz iskustvo koje obojica imamo radeći i osmišljavajući kvizove od kraja devedesetih na ovamo - ističe Lokas te dodaje:

- Trenutno smo u fazi raščišćavanja od koliko različitih i kakvih igara bi se kviz trebao sastojati te o samom sistemu prijave odnosno kvalifikacije za glavni dio, a to je sezona. Cijeli format je u trajanju pedesetak minuta i zamišljen je kako bi se emitirao do dva puta tjedno", otkriva voditelj Potjere.

Podsjetimo, Tarik Filipović je nedavno objavio da on i Joško Lokas planiraju napraviti regionalni megakviz s velikim novčanim nagradama.

- Želimo napraviti regionalni kviz, čije će finale biti u Zagrebu i gdje će pobjednik osvojiti veliki, veliki iznos - bar milijun eura. Napravili bi sistem kao Liga prvaka, prođeš skupine, šesnaestinu finala, osminu finala i onda super finale dva najjača genijalca - otkrio je popularni Tarik.

26. travanj 2024 13:55