StoryEditorOCM
ZanimljivostiZA PAMĆENJE

Lepa Brena pjevala na svadbi vlasnika vodičkog hotela, napravila je pravi dernek. Još jedna zvijezda zabavljala goste

Piše Šibenski.hr
24. travnja 2023. - 10:57

Lepa Brena je ovog vikenda oduševila goste na svadbi Martine Ravlić, kćeri uspješnog slavonskobrodskog biznismena i Darka Marijanovića, vlasnika hotela Scala u Vodicama, javlja Požega.eu. Svadba je održana u sali Avia u Velikoj kod Požege, piše Jutarnji list.

Nastup Lepe Brene trajao je do iza ponoći. Gosti su je dočekali gromoglasnim pljeskom, pjevali su i plesali na njezine pjesme, a mnogi su poželjeli i fotografije za uspomenu.

Požega.eu piše da Svečanu salu Avia inače vodi mladoženjina sestra Kristijana Križanović, a dvorana je bila stilski uređena. Osim Lepe Brene, goste su zabavljali i Petar Grašo, Tamburaški sastav Sokak iz Đakova, Glazbeni sastav Marcipan iz Novog Sada te trbušne plesačice.

image
Nenad Opacak/Cropix

Podsjetimo, Martina Ravlić je kći Mate Ravlića, vlasnika drvoprerađivačke tvrtke Slavonija DI iz Slavonskog Broda. Ona je očevu tvrtku preuzela s nepunih 30 godina, nedugo nakon završetka školovanja, na kojem se pripremala za preuzimanje obiteljskog posla. Martina je 2017. godine ušla među top pet poduzetnika godine.

- Kada se rodite i odrastate u poduzetničkoj obitelji nekako je i logično da vam se životni planovi i ciljevi vežu u tom smjeru. Naravno da sam imala ambiciju preuzeti obiteljski posao, jer sam se u konačnici za to i obrazovala. Osim toga, moj je otac desetljećima gradio našu poslovnu obiteljsku priču, a kako je on i moj veliki uzor nije bilo dvojbe u trenutku kada mi je ponudio preuzimanje upravljanja tvrtkom – ispričala je Ravlić Jutarnjem 2020. godine i dodala kako Slavonija DI zapošljava 390 radnika, a cijela grupacija ima više od 1000 ljudi.

Fotografije s vjenčanja pogledajte OVDJE.

30. travanj 2024 12:46