StoryEditor
ZanimljivostiMiss šarma

Josipa Marić iz Knina malo po malo osvaja modeling, a u međuvremenu na Medicinskom fakultetu u Splitu studira za fizioterapeutkinju

Piše Joško Dadić
9. studenog 2021. - 13:38

Iz Splita stalno izlaze novi modeli, koji pomalo osvajaju tržište, ne samo u Dalmaciji, nego u cijeloj Hrvatskoj, a vrlo brzo i šire.

Jedna od njih je svakako 24-godišnja Josipa Marić. Dolazi iz Knina, a trenutno živi u Splitu. Na Medicinskom fakultetu u Splitu studira za fizioterapeutkinju. Članica je agencije "Royal Models", za koju kao model radi već godinu dana. Nedavno je na natjecanju u Splitu izabrana za prvu pratilju Best modela Hrvatske.

image
Josko Supic/Cropix

– To mi je zasad najveći uspjeh. Moram kazati da dosad imam više lenti, primjerice lentu Miss šarma Glamour Look Hrvatske. Ujedno imam ponude da budem suvoditeljica na TV emisiji te radim modne projekte – kaže nam Josipa Marić. Uvjerili smo se da je Josipa sportski tip djevojke, što nije ni čudno, jer se jedno vrijeme bavila atletikom, te voli fitness i sport.

image
Josko Supic/Cropix

Sada u bliskoj budućnosti radi RMKM Awards, odakle će šest pobjednica biti pozvano na finale Miss Supranational Hrvatske, koje će biti održano 28. studenoga u Splitu u hotelu "Amfora". Za Slobodnu Dalmaciju Josipa se na ekskluzivnom foto sessionu fotografirala u hotelu "San Antonio" u Podstrani.

image
Josko Supic/Cropix
item - id = 1141589
related id = 0 -> 1141585
17. siječanj 2022 11:31