StoryEditorOCM
ZanimljivostiNova promjena

Još jedna u nizu transformacija: Baby Lasagna na koncertu u Šibeniku pokazao novu frizuru koja mu sjajno stoji

Piše Dijana Šimunić
17. kolovoza 2024. - 16:11

Baby Lasagna (29) nastupio je pred mnogobrojnom publikom na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, a ono što je privuklo najviše pozornosti bila je njegova nova frizura. Naime, nakon nekoliko različitih transformacija koje se tiču dužine, ali i boje njegove kose, naš ovogodišnji predstavnik na Euroviziji tako se na posljednjem u nizu koncerta ovog ljeta pojavio u novom imidžu. Skratio je kosu, a moramo priznati da mu novi look odično pristaje, piše Gloria

S obzirom na to da 29-godišnji glazbenik u posljednje vrijeme često eksperimentira s kosom, ni ova nas promjena nije nimalo iznenadila. Ipak, očigledno je kako je Baby Lasagna "odustao" od blajhane kose - jednog od glavnih detalja koji je znatno utjecao na cjelokupni vizualni dojam nastupa na Euroviziji u svibnju ove godine.

Naš se glazbenik ovog ljeta uistinu posvetio nastupima, ali i radu na novim pjesmama. Tako je prije mjesec dana izbacio novi singl pod nazivom "And I" koji se tjednima neprestano vrti na gotovo svim radijskim postajama, a na YouTubeu trenutno ima preko 1.2 milijuna pregleda.

16. rujan 2024 17:35