StoryEditorOCM
ZanimljivostiIZVANSERIJSKA DJEVOJKA

Jeste gledali sinoćnji nastup ‘ličke Australke‘ na Supertalentu? Izazvao je pomutnju na društvenim mrežama

Piše PSD.
8. studenog 2021. - 17:58

Na društvenim mrežama i portalima traje pobuna gledatelja Supertalenta, izuzetno popularne emisije na Novoj TV, kojima nije bilo jasno kako zlatni gumb nakon odličnog nastupa nije dobila Sienna Uremović.

Podsjetimo, Australka Sienna Uremović putovala je više od 33 sata kako bi nastupila u hrvatskom Supertalentu. Trud joj se isplatio, a žiri je bio oduševljen njezinim nastupom, pogotovo Martina Tomčić koja ju je i spomenula na Instagram profilu.

Siennini su baka i djed po ocu Hrvati (Gospić). Iako je Sienin otac rođen u Australiji, tradicionalno je odgojen i govori hrvatski, premda Sienna zna tek nekoliko riječi hrvatskog.

Sienna se od 11. godine školuje od kuće, jer se posvetila karijeri u glumi i modelingu. Ples trenira od 14. godine. U 15. godini ozlijedila je kralježnicu, liječnici su joj rekli kako će morati ponovno učiti hodati te da nikada više neće moći plesati. No, ona to nije htjela prihvatiti, a zahvaljujući upornosti nadišla je sve posljedice, a svoje umijeće je došla pokazati i na Supertalentu.

– Prava si hrvatska plesačka zvijer! Ovo je moja peta sezona kao članice žirija u Supertalentu, nikad nismo imali nekoga na ovako visokoj razini plesne tehnike – rekla je Martina Tomčić.


– Nikad nisam vidio ništa nalik ovome, nevjerojatno! Snaga i kontrola koje imaš, a tu si i lik i priča koje glumiš, nevjerojatno. Nešto najbolje što sam ikad vidio – dodao je jedan od voditelja Janko Popović Volarić.

Čisti rad

"Malo bezveze da joj je rekao da je za više od zlatnog gumba, a zlatni gumb otišao na nešto na što možda i nije trebao. A na ovo je trebao", napisali su gledatelji koji smatraju da su članovi žirija ranije dijelili zlatne gumbe za nastupe koji to nisu zaslužili.

"Ovo je bilo za zlatni gumb, ali šteta što ga nema", "Ovo je bilo za dijamantni gumb, a ne zlatni", samo su neki od komentara.

image
NOVA TV PRESS

O svemu smo popričali i s Velimirom Gavranićem, predsjednikom i i trenerom Gimnastičkog kluba Split.

– Gledao sam njezin nastup i ocjenjujem ga kao dugogodišnji trener, pa i sudac muške gimnastike... parterne vježbe su jako slične.

Iako u ženskoj gimnastici imamo dodatnu "otežavajuću okolnost”, a to je uskladiti pokrete s ritmom glazbe, moram kazati da je Sienna to izuzetno dobro napravila. Za razliku od nekih drugih natjecateljica, ona to radi jako "čisto” što se tiče gimnastičkih elemenata – kaže Velimir Gavranić.

Za kraj je zaključio:

– Smatram da je Sienna neke pokrete dovela do savršenstva. Gledao sam njezin nastup, i iskreno mi je žao što su potrošeni svi takozvani "zlatni botuni", jer je ona trebala dobiti dijamantni gumb. Volio bih da uđe u finale. Ona nije toliko poznata u Hrvatskoj, ali ovaj nastup će je sigurno vinuti u visine gimnastičkog svijeta – zaključuje Velimir Gavranić.

I Sofiju Vergaru ostavila bez teksta

Sienna Uremović ima plesnih utakmica u nogama. I to kakvih! Baš kao što je bez teksta ostavila žiri našeg "Supertalenta", iste takve reakcije imao je i žiri i u američkoj verziji ovog popularnog showa.

Da, supertalentirana Sienna nastupila je i u "America's Got Talent" u kojem je prije godinu dana briljirala pred Simonom Cowellom, Howiejem Mendelom i Sofijom Vergarom, koja je svoje, malo je reći pozitivne dojmove, o njoj podijelila i na društvenim mrežama gdje ju prate milijuni obožavatelja diljem svijeta.

Sienna Uremović je izvela ovaj nastup s povezom preko očiju. To je impresivno, napisala je Sofia na svom facebook profilu i podijelila Sienin video nastupa.

"Nikada nisam vidio nešto slično. Mislim da je fantastično to što si pripremila, imaš sjajnu energiju", poručili su joj tada Cowell i Mandel.
A. MATIĆ

24. travanj 2024 14:37