StoryEditorOCM
ZanimljivostiUžarile se društvene mreže

Ivanka Trump ljepotom osvojila Saudijce, pljušte i bračne ponude

Piše Šibenski.hr
21. svibnja 2017. - 13:59

Ivanka Trump koja je s ocem Donaldom Trumpom posjetila Saudijsku Arabiju, oduševila je Saudijce koji na društvenim mrežama uvelike hvale njezinu ljepotu, a nisu izostale ni bračne ponude, prenosi RTL.
 
Odjevena u crno bijelu haljinu dugih rukava i nepokrivene glave, Ivanka je sletjela u saudijski glavni grad u subotu ujutro u sklopu Trumpova posjeta kraljevini bogatoj naftom na prvoj postaji njegove međunarodne ture Bliskim istokom i Europom.
 
"Trebali bismo ojačati naše veze s Trumpom i zajamčiti njegovoj kćeri mnoga ulaganja kako bi što češće dolazila u našu zemlju", napisao je jedan korisnik Twittera.
Drugi je napisao da mu je žao što se svjetloputa Ivanka mora preznojavati pod jarkim suncem Saudijske Arabije. Temperatura u Rijadu u subotu je, naime, bila više od 40 stupnjeva Celzijevih.
 
U video snimci postavljenoj na Twitteru muškarac odjeven u tradicionalnu saudijsku odjeću predstavio se kao Badr bin Fahd i zaprosio je Ivanku, no malo je pogriješio pri izgovoru njezina imena. Obraćajući se kralju Salmanu, Badr je rekao: "Molim našeg kralja, čuvara dviju svetih džamija, za ruku kćeri američkoga predsjednika - Evikane".

 
 

19. travanj 2024 22:52