StoryEditorOCM
Zanimljivostibožićni šušur

Ispred hotela Jadran: Odlični koncerti, navijačka atmosfera i fenomenalna ponuda pića i raznih gastro specijaliteta

Piše Šibenski.hr
14. prosinca 2022. - 11:29

Dobro znana lokacija, odlični koncerti, navijačka atmosfera i fenomenalna ponuda pića i raznih gastro specijaliteta znači samo jedno – Božićni Šušur ispred hotela Jadran na šibenskoj rivi! Pogledajte što se sve sprema u nadolazećim danima bez obzira na vremenske uvjete.

Svi oni željnih dobrog druženja, puno smijeha, zaraznih pjesama i plesa na Božićnom Šušuru doći će na svoje.

Ovog petka od 20 sati na pozornicu Šušura na šibenskoj rivi popet će se Giuliano i bend Diktatori. Uživajte u dobro poznatim hitovima „Gori more“, ”Dobro mi došla ljubavi”, ”Srna i Vuk”, te mnogim drugim pjesmama u petak navečer ispred hotela Jadran.

Subota je dan za proslavu novog uspjeha Hrvatske nogometne reprezentacije, a na Šušuru se sprema prava fešta. Već od 10 sati najmlađi će se zagrijati uz crveno bijele boje na licima i u sportskim natjecanjima. Od 12 sati kreće navijački korner i zagrijavanje za posljednju utakmicu Hrvatske. Pridružite se zajedničkom navijanju i organiziranom prijenosu utakmice od 16 sati.

Nakon utakmice očekuje nas proslava uz navijačke pjesme i koncert Grupe Neron do dugo u noć, te after party u Cinema Baru.

Sunčanu nedjelju toliko željno očekujemo, te još jedan Dječji Šušur od 10 sati.

Baby Kate trio zabavljat će nas od 12 sati, a nedjelju navečer od 20 sati rezervirajte za koncert Magic Wish Benda.

Program na Šušuru svakog dana donosi nešto novo, tako već sada možemo najaviti da se u ponedjeljak 19. i utorak 20. prosinca spremaju Dani bakalara ispred Hotela Jadran.

Marko Pecotić Peco i Silvija Dvornik uvode nas u praznično razdoblje u srijedu, 21.12. od 20 sati ne propustite njihov koncert.

Dugo očekivani koncert Matije Cveka & The Funkensteinsa na rasporedu je u četvrtak 22.12. od 20 sati, a s obzirom na gužvu koja se očekuje, predlažemo da svoje mjesto uhvatite što prije, uz čašicu posebnog šibenskog kuhanog gin-a, kojeg možete kušati samo na Božićnom Šušuru ispred hotela Jadran na šibenskoj rivi. Za sve koncerte je ulaz besplatan, a na vama je samo da se toplo obučete i uživate u odličnom glazbenom programu i zabavi koja se sprema na Božićnom Šušuru.

25. travanj 2024 12:33