StoryEditor
ZanimljivostiLIJEPA NAŠA

Imamo i mi mačku s bankomata: Ova maca u Rogoznici je odlučila malo odspavati na njemu

Piše VauMijau
23. studenog 2021. - 12:16
Mačka na bankomatu u RogozniciZlatko Žak

Kad smo objavili fotografiju mačke koja stoji na bankomatu i izgleda kao da je došla podignuti novac, naši čitatelji su nam poslali brojne zabavne poruke. Jedna od njih, zajedno s fotografijom, stigla je iz Bjelovara. Na njoj također jedna mačka, na bankomatu. Ova naša ne djeluje poduzetno kao ona svjetska - dok ona izgleda kao da je riječ o poslovnoj transakciji, naša se odmara.

- Ne morate ići tako daleko - evo vam slike iz naše Rogoznice - napisao nam je Zlatko Žak uz fotografiju jedne mačke koja se popela na bankomat i tamo udobno smjestila.

S obzirom na to da su mačke stvorenja koja se zaista svugdje mogu udobno smjestiti i pritom im nije važno tko što o tome misli, ova slika ne iznenađuje. Ne znamo samo kako su ljudi u vrijeme mačkina odmora dolazili do svog novca s tog bankomata - jesu li ga koristili oko nje, pokušavajući unijeti PIN i pokupiti sredstva bez da uznemire njeno veličanstvo ili su pak, videći prizor, zaključili da je to znak da im tog dana novac nije tako potreban, ne znamo.

item - id = 1145270
related id = 0 -> 1145124
related id = 1 -> 1145123
23. studeni 2021 12:16