StoryEditorOCM
Zanimljivostiafter party

Glumica uzela gitaru i zapjevala, a potom podijelila detalje sa slavlja vaterpolista i pokazala kako se izbornik Tucak zabavlja

Piše Šibenski.hr
12. rujna 2022. - 09:29

Još će se danima prepričavati put do drugog europskog zlata vaterpolista izborenog u fantastičnoj atmosferi Spaladium Arene. Zaslužili su svakako, svojim igrama u bazenima, ali i svime oko bazena, mogu s ponosom nositi titulu najboljih na Starom kontinentu.

Stručni stožer na čelu s izbornikom Ivicom Tuckom je u slavlju u odjeći završio u bazenu, a onda i miljenik splitske publike Jerko Marinić Kragić sa zastavom Hajduka. Potom mu je na izlasku netko dobacio i mobitel da opali selfie dok je ogrnut zastavom najdražeg kluba pjevao zajedno sa suigračima i navijačima.

Igrači i stožer su svoju, privatnu feštu potom imali u restoranu Mandrach (ex Hemingway) u društvu boljih polovica, prijatelja, pa nastavili u Vanille.

Splitska glumica i pjevačica, Ana Uršula Najev, podijelila je video s jedne od zabava, a njena pjesma oduševila je i izbornika Ivicu Tucaka koji je puno opušteniji nego na bazenu uživao u dobroj svirki.

24. travanj 2024 00:37