StoryEditorOCM
Zanimljivosti90-minutni show

‘Đurologija‘ legendarnog sarajevskog komičara Branka Đurića Đure u prosincu stiže u Šibenik i Knin, evo detalja

Piše Šibenski.hr
23. studenog 2022. - 19:25

"Đurologija", jedna od najgledanijih predstava u regiji u režiji Branka Đurića, u prosincu stiže u Šibenik i Knin.

Legendarni Đuro će tako 9. prosinca s početkom u 20 sati nastupiti u Studentskoj dvorani Fra Lujo Marun u Kninu, a 10. prosinca  u 20 sati u Hrvatskom narodnom Kazalištu u Šibeniku.

‘Đurologija‘ je u šest godina postojanja izvedena više od 560 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetitelja. Svojevrsni (anti)stand up show ‘Đurologija‘, kako ga i sam Đuro voli nazivati, je u stvari zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom kao glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, u ‘Đurologiji‘  objedinjuje sve svoje umjetničke uloge te pruža publici 90-minutni show.

Podsjetimo, Đurić je ušao u legendu ovih prostora ulogom u kultnoj seriji ‘Top lista nadrealista‘ i filmu ‘Audicija‘. Glumio je i u međunarodnim uspješnicama poput Oskarom nagrađenog filma Danisa Tanovića ‘Ničija zemlja‘ te filma Angeline Jolie ‘U zemlji krvi i meda‘. Njegova dugometražna komedija ‘Kajmak i marmelada‘ najgledaniji je slovenski film u povijesti.

10. srpanj 2024 22:31