StoryEditorOCM
ZanimljivostiŠibenske šape

Dok je pjevala Jasna Zlokić, pronađena je maca Jasna: potrošila je 60 eura na liječenje i moli za donacije

Piše Šibenski hr.
1. rujna 2024. - 17:12
Malena Jasna pronađena je u Primoštenu na dan koncerta Jasne Zlokić.
I dok je original Jasna pjevala na trgu, mini Jasna je nepomično ležala 100 metara dalje, u parku i beživotno buljila u prazno. Nije htjela jesti, nosić joj je bio kompletno zaštopan, a oči pune gnoja. - objavile su Šibenske šape.
Dan iza odvedena je veterinaru koji je rekao da stvari nisu toliko užasno loše koliko izgledaju i da mini Jasna ima gnojni konuktivitis koji se može izliječiti antibiotikom.
 
Dobila je tabletice za gliste, antibiotik, mast za oči i kupaonicu privremene tete čuvalice kao vlastiti apartman. Okupana je i posprejana protiv buhica, gnjavljena je svakodnevnim tableticama i mazanjem okica, a u početku je i hranjena na špricu jer nije htjela samostalno jesti.
Sve to događalo se u proteklih deset dana, ali mini Jasna od tada je već puno bolje. Okice i nosić nisu više gnojni, ne kiše i ne kašlje, a vratio joj se apetit i zajedno sa svime time i zaigranost i želja za istraživanjem.
Ukratko, mini Jasna je živnula i izgleda da će sve biti u redu.
 
Čuvalica uskoro putuje i Jasnu je morala vratiti gdje ju je i našla, jer za nju nemamo drugo mjesto.
No ukoliko ste zainteresirani i želite udomiti malu Jasnu, javite se. Sada je ponovno postala vanjska maca, ali se pazi na nju, hrani je se i pazi se da ju druge mace ne napadaju. Ipak, 10 dana je spavala u mekanom krevetiću i kaže da bi se mogla na to naviknuti.
 
Kod veterinara je potrošila ukupno 60 eura, pa vas moli da joj uplatite koji eurić jer kako se kaže: ‘‘Čist račun, duga ljubav‘‘.
Jasni možete uplatiti na račun udruge Šibenske šape:
HR932390 0011199011802
SWIFT: HPBZHR2X
PayPal: sibenske.sape@gmail.com
Svrha donacije: maca Jasna
16. rujan 2024 21:08