StoryEditorOCM
Zanimljivostimlada ekipa

Dnevnik Nove TV nakon više od 10 godina dobio nove voditelje, među njima je i Valentina Baus iz Šibenika

Piše šibenski.hr
9. prosinca 2021. - 21:56

Nakon što su se, tijekom više od desetljeća, u Dnevniku Nove TV izmjenjivali dobro poznati i uigrani voditeljski parovi: Marija Miholjek i Saša Kopljar te Romina Knežić i Petar Pereža, večeras je za voditeljski stol sjeo novi dvojac – Valentina Baus i Dino Goleš.

Oni su već dobro poznata reporterska imena i sada već iskusni voditelji popodnevnih i večernjih Vijesti Nove TV, a večeras su premijerno odradili još jednu ulogu u kojoj su se odlično snašli te će i dalje nastaviti sa svojim reporterskim radom i vođenjem Vijesti Nove TV.

- Voditi najgledaniju informativnu emisiju u zemlji velika je čast i velika odgovornost prema našim gledateljima, ali i kolegama reporterima, komentirala je Valentina, a Dino je dodao: Donositi najvažnije vijesti dana, tijekom više od 60 minuta Dnevnika, oboma je bilo veliko zadovoljstvo.

image
Valentina Baus i Dino Goleš
Nova TV

Inače, Dino je 'splitski zet', oženjen za radijsku voditeljicu Ninu Slišković s kojom je u veljači ove godine dobio sina Šimuna. Njezina je majka Anka Slišković pred mirovinu postala influencerica.

- Ime smo izabrali bez puno kompliciranja. Prijedlog je bio moj, inače sam zaljubljena u tradicionalna imena, u obitelji smo imali jednog Šimuna, mog pradjeda, sjajnog čovjeka, pa mi se svidjela ideja da je došlo vrijeme za još jednog sjajnog Šimuna. Dinu se ime također svidjelo i to je bilo to. Ime Šimun u ovim krajevima i nije toliko često, pa su neki od prijatelja bili pomalo iznenađeni izborom, ali generalno su reakcije super, rekla nam je Nina nedugo nakon što je rodila.

Valentina Baus je pak Šibenčanka, a prošle godine kad se otkrila pandemija koronavirusa rekla nam je kako je mama, tata, sestra i bake često zovu i pomno na televiziji prate svako njezino izvještavanje s terena.

- S obzirom na to da se volim družiti s ljudima, teško mi sve ovo pada. Neki dan mi se u glavi vrtjela rečenica: Želim natrag svoj život!, ali to je normalno. Naravno da život nije stao, naravno da će sve ovo jednog dana proći i nadam se da ćemo tada neke stvari više cijeniti. Kada mi je slobodan tjedan i kada sam kući čitam, gledam filmove, pospremam, pričam s prijateljima putem videopoziva, kazala je Valentina.

24. travanj 2024 19:32