StoryEditorOCM
Zanimljivostiovo ne želite propustiti

Bogat program: U petak na predivnoj lokaciji u Šibeniku započinje Božićni šušur

Piše Šibenski.hr
24. studenog 2022. - 10:32

Adventska destinacija Božićnog šušura ove godine ponovno podiže nivo raznovrsnih gastro-glazbenih adventskih lokacija u Šibeniku. Od petka, 25. studenog – na terasi hotela Jadran u Šibeniku održat će se koncerti, gastro večeri, organizirano gledanje nogometnih utakmica i mnogo toga.

Tradiciju zabave i glazbenih večeri koje hotel Jadran svojom mladom snagom uvodi, donosi nam, poput pravog adventskog kalendara bezbroj iznenađenja. Božićni Šušur službeno počinje u petak 25. studenog u 20 sati koncertom grupe Amigos, već dan kasnije vas očekuje jutarnji program za djecu uz animatore i razne maskote od 10 sati, dok od 12 sati slijedi guštiranje uz cover trio i živu glazbu.

Subotnja večer rezervirana je za nastup Ive Spahije i grupe Pandora koji vas na pozornici Šušura na šibenskoj rivi očekuju od 20 sati. Nedjelja je poznata kao odličan jutarnji đir za djecu i roditelje, a nakon dječje animacije na rasporedu je „fudbalerka“- program zagrijavanja za organizirani prijenos gledanja utakmica Hrvatske reprezentacije. Nakon utakmice, zabava se nastavlja od 19 sati u koncert grupe Magic Wish.

Bogat vikend otvaranja nudi domaća glazbena imena, a u nastavku ŠuŠura nizat će se poznata imena domaće glazbene scene. Tako vas u petak, 2. prosinca očekuje koncert grupe MAGAZIN, dok u subotu, 3. prosinca imate priliku poslušati Marka Pecotića PECU & Silviju Dvornik. Drugi vikend u prosincu, točnije petak, 9. prosinca na scenu se penje poznati Ivica Sikirić IĆO, dok u subotu, 10. vas očekuje nastup poznatog zabavnjaka Milana Terze.

Tu nije kraj koncertima, jer točno u sredini prosinca, tj. 16. nam na Šušur dolazi Giuliano i Diktatori, a 17. gostuje grupa Neron. Kako se bližimo Božiću i Novoj godini, tako i sve više zabava se odvija ispred šibenskog hotela Jadran.

Spektakularni koncert koji svi s nestrpljenjem iščekuju je zakazan 22. prosinca, a gostuje jedan od trenutno najpopularnijih mladih izvođača, MATIJA CVEK.

Za dobru zabavu pred Božić, 23. prosinca zadužene su Show Legende, a na sam Badnjak očekuje vas cjelodnevna glazba uživo i večernji koncert mlade Filomene Puljiz.

Na blagdan sv. Stjepana od 20 sati Šušur će zapjevati uz Petra Dragojevića, a već iduću večer, 27. prosinca gostuje Festivo Bend.

Dva dana kasnije, 29. prosinca dolaze Sinovi Ravnice, i za to smo sigurni da vas ponovno očekuje vesela večer, kao i u petak, 30. prosinca kada će grupa Dišpet zagrijati sve za doček Nove godine na kojoj će vas zabavljati grupa FENIX.

Sada kad je program tu, zaokružite sve dane u prosincu, jer vas svakog dana očekuje odlična zabava.

Ove godine tu je i bogata gastro ponuda, kušajte stare šibenske specijalitete, ali i neke od najmodernijih street food zimskih prijedloga koje će vas sigurno očarati. Dnevne marende, tople fritule i odličan program očekuje vas svakog dana ispred hotela Jadran u Šibeniku na Božićnom Šušuru.

27. siječanj 2023 14:31