StoryEditorOCM
ZanimljivostiAntonija Blaće o novom showu

Bilo je pitanje hoće li neki od kandidata umrijeti, bili su zlostavljani i omalovažavani

Piše Portal Slobodne Dalmacije
28. veljače 2017. - 15:40

"Život na vagi" novi je RTL-ov natjecateljski reality show, koji ljudima s prekomjernom tjelesnom težinom nudi priliku suočiti se sa stvarnim životnim problemima, te ih pokušati riješiti uz pomoć trenera, nutricionista i liječnika.

Kako se saznaje iz produkcije showa, život 18-ero kandidata promijenit će se u potpunosti, a onaj tko uspije napraviti najveć i najzdraviji životni zaokret, bit će i novčano nagrađen.

Moralna podrška kandidatima bit će voditeljica Marijana Batinić, koja je o showu otkrila:
"Iskreno, prije početka snimanja sam mislila da je ovo samo još jedan make over show, ali to nije to. Ovo je emisija u kojoj se mijenjaju životi. Često ljudi misle ako imaš novac lako ćeš skinuti kilograme jer možeš platiti trenere, nutricioniste, no to često nije tako. Mene je kod naših kandidata oduševio duh, daju jedni drugima podršku i kao braće i sestre su“.

Kreativna producentica showa je Antonija Blaće, koja je o realityju ispričala sljedeće:
"U ovom showu se trudimo da kandidati odu kućama promijenjeni, da i vani primjenjuju ono što su naučili. Imaju na raspolaganju liječnike, psihologe, nutricioniste, trenere… sve da bi im se olakšao put. Dosad su skinuli zajedno oko 300 kg, a mnogi su se riješili tableta za tlak i slično. Neki kandidati su nam došli doslovno životno ugroženi.
Bilo je pitanje hoće li nešto poduzeti ili će umrijeti“ - priča Antonija, koja je bila zadužena i za odabir kandidata koji su ušli u kuću 12. siječnja, otkad su na strogom režimu.

"Nije bilo osobe koja nije ispričala neku tešku priču, priču o omalovažavanju i zlostavljanju zbog previše kilograma..." - otkrila je Antonija.

Tijekom showa, koji će trajati tri mjeseca, kandidati će biti podijeljeni u dva tima, te će živjeti u izolaciji u jednoj zagrebačkoj vili. Svaki njihov tjedan kulminira vaganjem kako bi se utvrdilo koji je tim izgubio više težine. Tim koji bude imao niži postotak izgubljenih kilograma u tjednu morat će odabrati između sebe osobu koja će napustiti daljnje natjecanje.

19. travanj 2024 03:08