StoryEditorOCM
ZanimljivostiSVIH TO ZANIMA

Antonija Blaće uoči večerašnjeg razotkrivanja oko ‘Gospodina Savršenog‘: Pričat ćemo o svemu i vidjeti što nikad nije viđeno

Piše Šibenski.hr
6. svibnja 2022. - 17:58

Popularni show "Gospodin Savršeni" svake sezone izazove veliki interes javnosti, a ove godine posebno se pratio u Dalmaciji, budući je glavna zvijezda bio splitski znanstvenik i profesor fizike Toni Šćulac, koji je u sinoćnjem finalu za partnericu izbrao Banjalučanku Stankicu Stojanović.

Nakon romantičnog završetka showa, ali početka njihove veze iza kamera, večeras će voditeljica Antonija Blaće u studiju ugostiti i Tonija i sve natjecateljice showa.

"Pričat ćemo o svemu i odgovoriti na neka najvažnija pitanja. Vidjet ćete stvari koje dosad niste vidjele. Nadam se da ćete biti otvorene kao što ste bile kroz cijelu sezonu“ - najavila je Blaće djevojkama u studiju.

Pozvat će Tonija i Stankicu da svima otkriju tijek njihove veze.

"I dalje mi nije ravnodušno ušetati pored ovoliko prekrasnih djevojaka, posebno kad sam ih sve upoznao i kad sam vidio koliko su to kvalitetne cure“ - priznaje Toni.

image

Posljednji tjedan totalno je dramatičan

Rtl Press

Antonija se sprema ponovno otvorititi "neke stare rane", a svoj odnos s Gospodinom Savršenim komentirat će, među ostalima, Karolina, Danijela i Amra.

Studijska emisija RTL-a, inače, snimana je s vremenskim odmakom, nekoliko mjeseci nakon finalne odluke.

 

 

20. travanj 2024 10:36