StoryEditorOCM
ZanimljivostiDOMINACIJA DRNIŠANKE

Anatacha slavila ogromnom razlikom glasova, a nakon pobjede u Supertalentu poručila: Ljudi, pjevanje je talent i ja ga posjedujem!

Piše Šibenski.hr
20. prosinca 2021. - 14:56

Finale ovogodišnjeg Supertalenta bilo je nešto drugačije nego prethodnih godina. Naime, po prvi put se, zbog korone, nije emitiralo uživo, već su se prikazale unaprijed snimljene točke. Žiri je od 12 finalista izabrao njih troje koji su kasnije išli u uži krug, a produkcija showa objasnila je kako su zbog toga snimili tri različita scenarija proglašenja pobjednika.

Podsjetimo, u superfinale showa ušle su Siena Uremović, Tetiana Kundyk i Anatacha Filimone i za njih su gledatelji imali priliku glasati. Nakon proglašenja Anatache pobjednicom osme sezone Supertalenta na malim ekranima prikazalo se koliko je koja djevojka dobila glasova publike.

Anatacha je uvjerljivo pobijedila s 57 posto glasova publike. Iza nje je bila Siena Uremović s 27.8 posto, a na trećem mjestu je završila Ukrajinka Tetiana s 15.2 posto glasova gledatelja. Prema ovim rezultatima, Anatacha je pred Sienom imala prednost od 29.2 posto. 

Anatacha je u finalu zapjevala pjesmu "My Kind of Love"  Emeli Sandé, a nakon pobjede javila se na svom Instagramu:

"Ali pjevanje... dragi ljudi TO JE TALENT! Ja ga posjedujem i doslovno sam se rodila s njim. Pjevanje se NE MOŽE naučiti. Nikad nisam naučila pjevati, to mi je u krvi! Znala sam da trebam pokušati i znam da nisam pogriješila", napisala je u objavi.

"Sama vježbam pjevati i trudim se biti što bolja. Kad dođem na pozornicu, osjećam se toliko dobro. Znam da mi je tamo mjesto! Ta svjetla, publika, moj outfit... To je ono što želim raditi u budućnosti. To je ono što volim i za što živim"poručila je Anatacha. 

19. travanj 2024 19:29