StoryEditorOCM
ZanimljivostiTKO JE ON?

Aleksandar Stanković najavio novog gosta u Nedjeljom u 2: ‘Ima 105 kg i 196 cm. Tvrdi da je čovjek stvorio Boga‘

Piše Šibenski.hr
30. ožujka 2022. - 15:38

I ovoga tjedna Aleksandar Stanković na svome facebook profilu najavljuje novog gosta talk showa u nedjelju, ali u objavi nema imena, tek nekih podatka o njemu i njegovom fizičkom izgledu. 

"105 kg i metar 96. Tvrdi da je čovjek stvorio Boga i da se ne brine ako nas jednog dana pobijedi umjetna inteligencija jer svemir je tako i onako ograničenog vijeka trajanja. Pa da ga vidimo", napisao je Stanković uz najavnu fotografiju koja je stavljena kao ilustracija gosta. 

"Hmmm...puno je ovo općenitih informacija?", "Lovac na Higgsov bozon", "Idealna težina za muškarca od 196 cm je od 75 do 97 kg.... sve iznad je prekomjerna tjelesna težina... znači nije idealan... fizičar i gradonačelnik Ivica Puljak... a mozda je i idealan", "Da znamo godine, krvnu grupu i broj cipela - lakše bi nam bilo", "Ako je gost političar tada je Peđa Grbin, Andrej Plenković ili Miro Bulj gost, jer oni su jedini poznati teškaši tema je možda rekonstrukcija vlade. Ako ne tada je gost možda netko iz gospodarstva, a tema bi mogla biti energetska kriza", samo su neki od komentara.

01. svibanj 2024 10:52