StoryEditorOCM
ZanimljivostiDAN ZA PAMĆENJE

Adriana Ćaleta-Car iznenadila novim fotografijama s bajkovitog vjenčanja u Dubrovniku

Piše Ida Tomašković/Gloria
6. srpnja 2022. - 18:56

Veliko bračno slavlje našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara i njegove supruge Adriane bilo je kao iz bajke te će se još dugo pamtiti. Par se prvo vjenčao pred matičarem početkom lipnja 2021., a točno godinu dana nakon toga ponovo su razmijenili bračne zavjete u Adrianinom rodnom Dubrovniku i to u crkvi, piše Gloria.

Kako su prošle godine bile na snazi epidemiološke mjere, uz njih su bili samo njihova najuža obitelj i kumovi, a na vjenčanje u lipnju pozvali su sve prijatelje i širu rodbinu.

Uspomene koje su im ostale od tog dana Adriana i dalje dijeli putem društvenih mreža. Najnoviju seriju fotografiju u crno-bijelom tonu objavila je uz emotivne stihove Beatlesa: "Sve što trebate je ljubav. Ljubav je sve što vam treba", odnosno "All you need is love, love. Love is all you need".

"Epidemiološke mjere su nam utjecale na cijelu organizaciju i zbog toga smo pozvali samo najbližu rodbinu. I Duje i ja za kumove smo uzeli naše višegodišnje prijatelje. Moju kumu Maru Zovko poznajem sa studija, a Duje je s njegovim kumom Antom Roguljićem, koji je također nogometaš, prijatelj iz djetinjstva", rekla je Adriana za Gloriju prošle godine.

U komentarima se javila i Matija Vuica koja je dizajnirala Adrianinu vjenčanicu, napisavši da su njih dvoje "najbolji ikad".

Nakon koktela dobrodošlice u hotelu Excelsior i crkvene ceromonije, slavlje se nastavilo u tvrđavi Revelin, gdje su i prošle godine imali svečanu večeru. Adriana je na vjenčanje pozvala puno svojih prijateljica s kojima je imala i djevojačku: Anamariju Raić, Nives Džida, Maru Zovko, dizajnericu Andreu Zvono, Marijanu Čoro, influencericu Pamelu Smoljanić te Daliju Dilberović.

Slavni par, koji ima sinčica Maura, otputovao je na medeni mjesec u Ameriku gdje su posjetili New York, piše Gloria.

image

Duje i Adriana Ćaleta-Car

Tonči Plazibat/Cropix
image

Duje i Adriana Ćaleta-Car

Tonči Plazibat/Cropix
image

Adriana Ćaleta-Car

Tonči Plazibat/Cropix

 

 

20. travanj 2024 16:18