StoryEditor
ZanimljivostiBijesan je na sve

'Kakva j**ena zvijezda, bio je navučen na crack!': posljednji ljubavnik pop zvijezde Georgea Michaela dotakao dno, živi kao beskućnik

Piše JL
13. rujna 2019. - 18:40

Nakon što ga je obitelj Georgea Michaela prošli mjesec izbacila iz pjevačeva doma vrijednog pet milijuna funti, Fadi Fawaz (46) živio je jedno vrijeme u hotelu Travelodge, u kojem je noćenje plaćao 49 funti.

No bivši frizer rodom iz Australije, koji je bio u vezi sa slavnim glazbenikom do njegove smrti u prosincu 2016., više sebi ne može priuštiti ni taj smještaj, pa spava u londonskom parku Covent Garden, piše The Sun.

Beskućnik Fadi za svoju tešku situaciju sad optužuje odvjetnički tim Georgea Michaela - tvrdi kako su ga upravo oni prevarili i natjerali da se iseli iz pjevačeva luksuznog doma u Regent’s Parku.

Podsjetimo, pokojni glazbenik bivšeg životnog partnera u potpunosti je izostavio iz svoje oporuke, a Fawaz je prošli mjesec i uhićen nakon što je, prema priopćenju policije, demolirao stan u kojem je živio sa zvijezdom.

- Kakva jeftina ikona, taj j**eni George Michael... Kakva j**ena zvijezda, bio je navučen na crack... - objavio je na društvenoj mreži vidno razočaran i bijesan Fadi Fawaz.

Osoblje hotela Travelodge potvrdilo je britanskim medijima da bivši frizer više nije njihov gost, a zaposlenici obližnjeg kafića rekli su kako je Fadi donedavno redovito dolazio na kavu ili čaj, a račune je uvijek plaćao kreditnom karticom.

Inače, u neposrednoj blizini hotela Travelodge nalazi se prihvatilište za beskućnike, no štićenici kažu kako ondje nisu vidjeli Fawaza.

Izdvojeno

15. srpanj 2020 08:17