StoryEditorOCM
LifestyleSRCE JE NA ŠKOJU

Veliki miljenik žena i zvijezda HTV-ove ‘A strane‘ izrekao sudbonosno ‘da‘ u srcu Dalmacije, evo tko je izabranica

Piše Mirko Crnčević
9. listopada 2023. - 08:41

U katedralki sv. Stjepana u Starome Gradu - Farosu vjenčao se hvarski slavuj Dino Petrić, Selčanin kojemu je glazba velika ljubav.

Sada je izrekao i sudbonosno "da" svojoj dragoj Tei Šarić iz Makarske, doktorici dentalne medicine, tako da oboje okreću novu stranicu u njihovu zajedničkom životu.

Petrić je prvi javni nastup imao sa samo 10 godina, a s bendom nastupao već od šestog razreda osnovne škole, osvojio prvo mjesto na festivalu "Love Story" u Splitu... Ipak, publici, a posebice televizijskim gledateljima je najpoznatiji po nastupima u showu "The voice", zatim u HTV-ovoj popularnoj emisiji "A strana", slovenskom "Super talentu" i na brojnim koncertima.

Radio je s velikim imenima kao što Miro Buljan, Miroslav Rus, Damir Osredečki, Raay music za slovensko tržište, a on i Zadranin Jure Brkljača zajedno počeli pisati autorske pjesme.

Kada smo telefonski kontaktirali Dina, odmah mu je bilo jasno da o tom za njega važnom trenutku želimo nešto napisati, ali je odgovorio:

- Uuuf! Odlučan sam svoj privatni život sačuvati samo za sebe. Želim se isključivo fokusirati na pjesme i ako je nešto potrebno govoriti u javnosti neka to bude samo glazba.

Mladence je vjenčao dominikanac Ante Kazoti. Kumovi su bili Filip Tomić, mladoženjin najbolji prijatelj, vjerni pratitelj kroz svaki segment njegova privatnog i glazbenog života. Za mladenku je svoj potpis u Knjigu vjenčanih stavila Iva Nogalo, naravno njezina velika prijateljica.

A kada je novopečeni bračni par Petrić izišao iz katedralke dočekali su ih razdragani Starograjani s bakljadom, a svirala se i jedna od najljepših ljubavnih pjesama Tomislava Ivčića "Neka, neka, nek‘ se zna". U zanimljivost svakako spada i to što su se u crvenom kabrioletu Bubi provozali našim najstarijim gradom.

Za zabavu je bio zadužen bend "Tragovi" iz Koprivnice, momci su napravili pravi štimung. Svatovi su se, kako čujemo, tijekom večeri pitali "Pa kako će naš Dino naprid, jer se zna da su 80 posto njegove publike žene", ali mlada je svečano izjavila da nije i neće biti nimalo ljubomorna, to je ionako sastavni dio karijere zgodnih glazbenika.

Jednom je Dino, zanesen svojim uspjesima, rekao i da su arene tek pred njim, po Hrvatskoj i šire, a sljedeće godine su mu vezano za projekt "Tragom Olivera" u planu turneje po Australiji i Novom Zelandu.

image
Privatni album
image
Privatni album
image
Privatni album
04. svibanj 2024 00:21