StoryEditorOCM
Lifestyle‘ovo je hit‘

Urnebesna usporedba srpskog glumca i Brada Pitta: Evo kako izgleda čovjek s 59 godina na Balkanu, a kako u Hollywoodu!

Piše JL
20. srpnja 2023. - 15:30

Nedavno je pogled mnogima s teniskog terena Wimbledona klizio među publiku gdje je glumac Brad Pitt pratio finale, a komentari o njegovom mladolikom izgledu s 59 godina nisu izostali. Ipak, ubrzo se na balkanskim društvenim mrežama krenuo tražiti ekvivalent po godinama Bradu.

Uz Bradovu fotografiju stoji fotografija glumca Dragana Bjelogrlića koji također ima 59 godina.

„60 godina na Balkanu i u Hollywoodu”, stoji uz dvije fotografije. Ova šaljiva usporedba ubrzo je postala viralna, a došla je i do Bjelogrlića koji se oglasio na Instagramu.

„Vidim da je ovo hit...” napisao je glumac na svojoj Instagram priči.

Mnogi se na Balkanu, ali i u svijetu, pitaju koja je Bradova tajna?

Podsjećamo, nakon ovih fotografija s Wimbledona počeli su medijski natpisi o tome da je za Bradov mladoliki izgled zaslužan estetski kirurg. Ipak, doktor i direktor New York Dermatology Groupa Costas Papageorgiou izjavio je da smatra da glumac nije išao na estetske operacije niti stavljao botoks.

„Brad ne pokušava izgledati mlađe, već izgleda kao najzdravija verzija sebe. Čini se da se brine za kožu lica i vrata, da koristi zaštitu od sunca i tako postiže elastičnost kože te nema problema s crvenilom i upalama. Iako, mogao bi otići na operaciju kojom bi sredio gornje kapke, ali on je dovoljno pametan da pribjegava prirodnom izgledu”, kaže Papageorgiou 2020. godine o Bradovu izgledu, donosi Mirror, a prenosi Jutarnji list.

27. travanj 2024 07:53