StoryEditorOCM
LifestyleU 49. GODINI ŽIVOTA

Umrla fitness influencerica koja je inspirirala mnoge da odaberu zdrav način života: u godinu dana izgubila 45 kg

Piše MOZAIK SD
20. rujna 2023. - 21:20

Brazilsku fitness influencericu Adriana "Dirka" Thyssen pronašli su mrtvu u njezinom stanu u dobi od samo 49 godina. Adriana je nakon što je izgubila gotovo 45 kilograma u godinu dana, počela je dijeliti svoja iskustva s pratiteljima na društvenim mreža, piše The Sun.

image

Brazilka Adriana "Drika" Thyssen

Instagram/dirkasstore

Na društvenim mrežama nastojala je potaknuti druge da izaberu zdrav način života. Njeno tijelo pronađeno je prije tri dana, a pokopana je na privatnom pogrebu u Araguariju u Brazilu. Adrianina rodica iz Sao Paula kaže da je influencerica, kao javna osoba, bila zlostavljana te da je tražila ljubav, a dobivala samo mrvice.

- Dugo je bila snažna. Hejteri su ionako učinili previše, stoga u ovom trenutku sve molim za suosjećanje, razumijevanje i empatiju, napisala je Amanda Lourenço.

Smrt influencerice objavljena je na Instagram profilu njezinog brenda odjeće.

- S dubokom tugom i žaljenjem naš tim Blog da Dirka i Dirkas Store obavještavaju vas o smrti naše drage Dirke. U ovom trenutku boli, molimo vas za suosjećanje i molitve, napisali su.

image

Brazilka Adriana "Drika" Thyssen

Instagram/dirkasstore

U trenutku smrti, Adriana je imala 1,7 milijuna pratitelja na Facebooku te je vodila Dirkas Store - trgovinu koja je prodavala sportsku odjeću većih brojeva, piše The Sun.

Dirka je ranije priznala da se s viškom kilograma bori još od tinejdžerske dobi.

- Počela sam borbu 18.2.2013., imala sam čak 107 kilograma, nisam bila trudna niti sam imala barijatrijsku operaciju. Bila sam nezaposlena i dužna banci. Isprobala sam bezbroj dijeta i 18 godina bila kronično ovisna o amfetaminima, što me dovelo do depresije i alkoholizma, rekla je na snimci kojom je poželjela dobrodošlicu novim pratiteljima.

03. svibanj 2024 03:31