StoryEditor
LifestyleOsvojio lutriju

U tri godine dva puta osvojio 4 milijuna dolara, otišao u mirovinu i sada uživa u mirnom životu i ribolovu

Piše HINA
28. lipnja 2020. - 14:48
ILUSTRACIJA/ Niksa Stipanicev/Cropix

Što učiniti kad osvojite na lutriji četiri milijuna dolara? Amerikanac Mark Clark zna odgovor - kupite novu srećku i osvojite - još četiri milijuna dolara.


"Kada igrate lutriju ni ne mislite da ćete u nekom trenutku osvojiti višemilijunski iznos, a definitivno ne pomišljate na to da će vam se posrećiti dvaput", kazao je Mark Clark iz South Rockwooda u američkoj državi Michiganu, nakon svojega zadnjeg dobitka u lipnju. "Ma teško mi je uopće riječima izraziti kako se osjećam."


Clark je pedesetogodišnjak, a sreća ga je 'pogledala' prvi put prije tri godine, piše CNN.
U to je vrijeme radio na benzinskoj postaji u Hudsonu u državi Michigan. Kupio je srećku i sastrugao bar code. Ondje je pisalo da se obrati službenici na prodajnome mjestu, što je i učinio.


"Dok smo razgovarali, ona je postrugala ostatak srećke, a potom me šokirano pogledala i kazala: Mark, upravo si osvojio 4 milijuna dolara!", ispripovijedao je.
Otišao je do roditelja da bi s njima podijelio sretnu vijest, a ubrzo potom se umirovio.
Nedavno je umirovljenik Clark ponovno odlučio kupiti instant lutriju. Postrugao, javio se na šalter i... ponovno šok - nova četiri milijuna dolara.


"Srećku sam sastrugao kovanicom koju mi je dao tata prije desetak godina. Prije godinu dana sam je bio izgubio, no uspio sam je pronaći u kući. Možda je to moj sretni novčić", kazao je za glasilo Michigan Lotteryja.
Clark kaže da će se vratiti mirnom načinu života kakav je vodio i dosad.
"Mirovina i pecanje, to je to. Puno lijepog vremena koje ću i dalje provoditi sa sinom i s obitelji. Na pecanje odlazim s ocem. To nam je obojici drag hobi", rekao je skromni dvostruki dobitnik svote od 8 milijuna dolara.

 

Izdvojeno

30. rujan 2020 14:55