StoryEditor
LifestyleZavršio u pritvoru

Srpski redatelj i glumac Dragan Bjelogrić šakama napao i ozlijedio redatelja filma "Dara iz Jasenovca" Predraga Gagu Antonijevića

Piše HINA
23. kolovoza 2021. - 15:26
 Cropix

 Poznati srbijanski glumac i redatelj Dragan Bjelogrlić u pritvoru je zbog fizičkog nasrtaja i ozljeđivanja redatelja Predraga Gagu Antonijevića, javljaju u ponedjeljak beogradski mediji.
Portal „Nova.rs“ navodi da je Bjelogrlić sinoć oko 4 sata u hotelu „Ambasador“, u Nišu, više puta udario kolegu Antonijevića, te da je zbog nasilničkog ponašanja pritvoren na 48 sati i da će sutra biti ispitan.


Na snimci incidenta koja je objavljena na Twitteru, vidi se da je Antonijević sjedio kada mu je Bjelogrlić prišao i udario ga šakom u lice.
„Nova.rs“ prenosi da se redatelj pokušao nogama obraniti, ali je Bjelogrlić nastavio da nasrće i udario ga je još nekoliko puta u glavu.
Sve to pokušao je spriječiti pisac Vladimir Kecmanović, koji je sjedio s redateljem Antonijevićem za stolom, i producent Maksa Ćatović, navodi portal.


Radio televizija Srbije (RTS) u tome povodu navodi da se u Nišu održavaju Filmski susreti zbog čega su Bjelogrlić i Antonijević u tom gradu.
Direktor festivala Srđan Savić izjavio je da Savjet i Direkcija festivala izražavaju žaljenje zbog incidenta koji se desio u ranim jutarnjim satima.
Kako je naveo festival se bavi organizacijom i očekuje od mjerodavnih tijela da rasvijetle slučaj.
Savić je rekao da Predrag Gaga Antonijević nije gost festivala, a njegov film "Dara iz Jasenovca" nije prijavljen za selekciju ovogodišnjih Filmskih susreta.


Regionalna televizija N1 saznaje da je Antonijević prije izvjesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film „Jesen samuraja“.
Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome „da bi moglo da se zaradi 100 soma“, a u emailu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija.
Bjelogrlić je tada to demantirao i tvrdio da je prepiska lažirana, naveo je N1.

item - id = 1122011
related id = 0 -> 1135495
related id = 1 -> 1132181
21. listopad 2021 05:41