StoryEditorOCM
LifestyleSpektakl ljepote

Šibenka Antea Lea Luketa ponijela lentu missice Šibensko-kninske županije (FOTO)

Piše Ante Talijaš
20. lipnja 2017. - 11:25

Šibenka Antea Lea Luketa nova je missica Šibensko-kninski županije. Ova studentica kineziologije primoštenskih korijena uvjerljivo je pobijedila odlukom stručnog žirija na izboru za Miss Šibensko-kninske županije 2017. godine, održanom na bazen-terasi hotela Punta u Vodica.

Novoj šibensko-kninskoj kraljici ljepote krunu je predala prošlogodišnja missica Mihaela Dragutin, a prigodne poklone uručili su vodička gradonačelnica dr. Nelka Tomić i Maja Vračarević, vlasnica licence Miss Hrvatske za Miss svijeta.

Titulom prve pratilje okitila se Ivana Radić, studentica iz Knina, dok je druga pratila Prominka Adrijana Dujić, studentica iz Oklaja.

Kao missica Šibensko-kninske županije Ante Lea Luketa nastupit će na Izboru Miss Hrvatske za Miss svijeta koje će se u rujnu održati u Rovinju.

- Iskreno nisam ovo očekivala. Sve cure su bile prelijepe. Nadam se da ću opravdati ovu krunu i na izboru za Miss Hrvatske. Preda mnom je i velika odgovornost jer je poznato da je Šibenik do sada dao veliki broj hrvatskih missica – sjala je od sreće Antea Lea Luketa, koja je osvojenu titulu proslavila u krugu svoje obitelji.
 

20. travanj 2024 06:59