StoryEditorOCM
LifestylePOVRATAK KORIJENIMA

Šibenčani su sretni što im se vratio Šifo, čak i kvart zovu po njemu! Supruga Grkinja Christina otkriva kako su započeli vezu

Piše Dolores Tolić/Gloria
27. svibnja 2021. - 11:29
Gordon i  Christina u svojoj šibenskoj vili s djecom, četverogodišnjim Alexanderom i jednoipolgodišnjom BellomSaša Burić/Cropix

Jednu od najljepšim gradskih četvrti, poznatu po pogledu na otočiće Zlarin i Prvić, Šibenčani odnedavno odmilja zovu Šifo - po nogometašu Gordonu Schildenfeldu (36).

Jer nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac, nakon petnaestak godina provedenih u brojnim europskim metropolama, u siječnju se vratio u rodni grad.

Po drugi put u karijeri odjenuo je narančasti dres kluba Šibenik, a prije gotovo dva mjeseca sa suprugom Christinom Marsellou (34) te njihovo dvoje djece, četverogodišnjim Alexanderom i jednoipolgodišnjom Bellom, uselio se u modernu vilu s bazenom - čija je vrata ekskluzivno otvorio za Gloriju.

Povratak u Šibenik i useljenje u novi dom proslavljenom su se stoperu poklopili s dvije važne obljetnice: 20 godina nogometne karijere te pet godina braka s Grkinjom Christinom.

Vjenčali su se u travnju 2016., nakon tri godine veze koju su započeli u Christininoj rodnoj Ateni.

Kćeri dolaze skoro svaki vikend

U posljednjih osam godina promijenili su, naime, nekoliko adresa, među njima i Zagreb, no kontinentalna klima nije im odgovarala pa su se odlučili preseliti u Šibenik.

image
'Vezu smo započeli sasvim obično. Gordon me zatražio broj mobitela i nakon nekoliko izlazaka postali smo par' - priča Christina
Saša Burić/Cropix


- Upoznali smo se u jednom atenskom restoranu u koji smo oboje došli sa svojim društvom. Vezu smo započeli sasvim obično. Gordon me zatražio broj mobitela i nakon nekoliko izlazaka postali smo par - kaže Christina, čija djeca Alexander i Bella s roditeljima pričaju na grčkom, engleskom i hrvatskom, a djed i baka s tatine strane uskaču im u pomoć kad god treba.

- Za djecu je život u Šibeniku raj. Alexander se igra po cijelom kvartu jer poznajemo sve u susjedstvu, a nedavno je krenuo i na nogomet i tenis.

Moje kćeri Patrizia i Leila posjećivale su nas i u Ateni te na Cipru, no otkako smo u Šibeniku, s nama su gotovo svaki vikend - govori Schildenfeld.

19. travanj 2024 10:29