StoryEditorOCM
Lifestylevrhunski doživljaj

Restoran Pjat na šibenskoj rivi i ovog vikenda organizira uparivanje hrane, vina i glazbe

Piše Šibenski.hr
23. studenog 2023. - 13:14

Večera u 4 slijeda s uključenim vinima i jedinstvenim glazbenim ugođajem ovog petka i subote ponovno će okupiti brojne ljubitelje gastronomije na šibensku rivu. Chef Dino Bebić, vinar Ante Sladić i vinarija Burnum, te glazbenici Baby Kate i Hrvoje Burazer Pavešković očekuju vas u Pjata.

Ne propustite odličan menu koji uključuje čak 4 jela koja se upare s čašama vina koje će prezentirati poznati vinar Ante Sladić. Jedinstvena je ovo gastro-glazbena večer koja je i prošlog vikenda okupila brojne šibenčane koji su uživali u odličnoj hrani koju potpisuje chef Dino Bebić.

image

Ovaj vikend rezervirajte svoje mjesto u restoranu ‘Pjat‘

Za glazbeni dio u petak je zadužena Baby Kate, a u subotu Hrvoje Burazer Pavešković, uz kojeg će u subotu svoja vina prezentirati vinarija Burnum.

Već sljedeći vikend u restoranu Pjat kreću i Dani Bakalara, koji će sigurno okupiti brojne ljubitelje ovog specijaliteta. Uz to možete se javiti na broj 098 335 070 i rezervirati svoje mjesto za večere ili za domjenak.

image

U petak i subotu provedite nezaboravne večeri u restoranu ‘Pjat‘

U petak, 24. studenog i subotu 25. studenog program započinje od 20 sati, a vi već sada rezervirajte svoj stol i uživajte u jedinstvenoj večeri u 4 slijeda i vinima za samo 45 eura.

04. svibanj 2024 09:54