StoryEditor
LifestylePožuri polako u Dalmare centar za vrhunske specijalitete!

Restoran Festina Lente vas očekuje

Piše PROMO
23. listopada 2019. - 21:40

Festina Lente – požuri polako u Dalmare centar na vrhunske specijalitete

 

 

Na drugoj etaži Dalmare shopping centra očekuje vas restoran Festina Lente s vrhunskim talijanskim i američkim recepturama uz široku ponudu ‘craft’ piva

 

U samom srcu galaksije pod imenom Šibenik, u Dalmare centru rođena je nova zvijezda – Festina Lente iz koje stižu opojni mirisi hrane, a krasi prostran unutarnji interijer te vrtna terasa pod travom, kao idealna vikend oaza.

 

Kada se shopping završi uspješno, nastupi umor i javi se glad, vrijeme je za gastronomsko uživanje. Poznata talijanska pizza, mekano tijesto, ukusna podloga i samo najbolji talijanski sastojci čekaju vas u novootvorenom restoranu Festina Lente. Za sve one koje vole američki način comfort hrane na meniju se nalaze omiljeni burgeri od domaćeg mesa pripremljeni po recepturi američkih grill majstora. Kao odlična pratnja ovim gastro izborima savršeno se ljubi ‘gospon pivo’ koje možete izabrati iz široke ponude autentičnih craft piva.

 

Ne preostaje vam drugo, nego da se popnete na drugi kat Dalmare centra, dopustite mirisima da vas odvedu do restorana gdje ćete guštati u najfinijim specijalitetima.

Radno vrijeme restorana svakim danom osim ponedjeljka,  je od 10:00 do 23:00 sata, a kuhinja kreće s radom od 13:00 sati.

Požurite polako do Festina Lente!

 

 

01. kolovoz 2021 04:41