StoryEditorOCM
LifestyleI ovog vikenda u Dalmare centru je bilo zabavno

Radišni pomoćnici Djeda Božićnjaka pripremili su bogat  program za velike i male posjetitelje

Piše PROMO
16. prosinca 2019. - 09:44

BIlo je veselo ovoga vikenda u Shopping centru Dalmare zahvaljujući djedovim pomoćnicima koji su pripremili nezaboravnu zabavu

Ove subote na glavnom trgu Dalmare centra mogao se čuti samo smijeh. Sve to zahvaljujući omiljenom djedici koji je poslao svoje vesele i radišne pomoćnike koji su pripremili bogati program i tako omogućili  najljepše uspomene za sve male i velike posjetitelje.

Puno je želja bilo, nismo ih stali nabrajati, ali nakraju smo nekako uspjeli sročiti svoje želje i napisati pismo Djedu Božićnjaku. Vilenjaci su nam obećali kako će oni sigurno doći do Djedice i da nema prostora panici. Ubrzo smo krenuli na specijalne Vilenjačke igre. Spremni i odvažni mališani jedva su dočekali okušati se u igrama koje dolaze iz daleke Laponije, a svojim uspjehom impresionirali su i vilenjake. Ipak, najviše smo se radovali kićenju božićnog drvca koje smo ukrasili s puno ljubavi i uz mnogo radosti.

Već sljedeće subote i vi možete biti dio predblagdanskog ugođaja u Dalmare shopping centru kada nas u goste dolazi...otkrijte sami! Vidimo se.

Za sve one koji ne mogu čekati do vikenda, podsjećamo kako je svakoga dana otvoren i Božićni park u vremenu od 18:00 do 20:00. A svake subote u 17 sati baš tamo vrtimo Kolo sreće koje donosi vrijedne nagrade.

26. travanj 2024 12:59