StoryEditor
LifestyleVelika nagradna igra Dalmare centra

Račune izbroji i auto osvoji!

Piše PROMO
22. listopada 2019. - 13:52

Velika nagradna igra Dalmare centra 

 

 

Uživaš u putovanjima i  ugodnim vožnjama automobilom? Zaigraj Veliku Dalmareovu nagradnu igru, osvoji KIA RIO i kreni u avanture!

U ponedjeljak 21. listopada shopping centar Dalmare započeo je veliku nagradnu igru – Račune zbroji i auto osvoji. Kao i svake godine, centar je odlučio nagraditi svoje kupce i njihovu vjernost. Do luksuznog ljubimca na 4 kotača možeš doći u samo nekoliko koraka. 

Već s 3 prikupljena računa iz tri različite trgovine Dalmare centra imaš šansu osvojiti automobil KIA RIO. Iznos računa mora biti minimalno 100 kuna, a sve što je potrebno je ispuniti kupon koji se nalazi na svim blagajnama, skupiti sve račune, spojiti s kuponom i zajedno ubaciti u nagradnu kutiju koja će biti izložena na glavnom trgu centra tik do auta.

Trajanje velike nagradne igre je od 21. listopada do 27. prosinca 2019., dok će veliko izvlačenje biti 28. prosinca. Pravila nagradne igre možete pročitati na www.dalmare.hr

Važno je napomenuti kako se uvažavaju isključivo računi koji su ostvareni u trgovinama Dalmare centra u periodu od 21.10. do 27.12.

Sve što vam preostaje je - Račune zbrojiti i auto osvojiti. Sretno!

Izdvojeno

02. srpanj 2020 15:19