StoryEditorOCM
LifestyleSezonska sniženja su započela

Požurite u Dalmare centar!

Piše PROMO
31. prosinca 2019. - 12:19

Ne propustite sezonska sniženja u Dalmare centru

Jeste li znali da u Napulju postoji stari običaj bacanja starih stvari kroz prozor na Silvestrovo kako bi se napravilo mjesta za sve divne novitete koje će donijeti nadolazeća godina? Nipošto vam ne sugeriramo da ih slijedite i iz garderobe izbacite sve ono što niste odjenuli već nekoliko sezona, nego suptilno predlažemo da raščistite ormar i napravite mjesta novim modnim kombinacijama jer su u shopping centru Dalmare počela sezonska sniženja i do 70%. Kad ćete ako nećete sada?!

Za dobar ulov, prilika je mnogo u trgovinama kao što su Adidas, Mango, Hervis, Douglas, Calzedonia, CCC, Dota, Galileo, Jysk, Kik, New Yorker, H&M, Fashion Box Multi Brand Store, Mass, Froddo shop, ShoeBeDo, Sportina, Peko, Intersport ,Tom Taylor, s.Oliver, Club Z, Mana, Leo store, Nike i mnoge druge. Zato ne gubite vrijeme i nagradite se omiljenim zimskim komadom koji će vas pratiti do sljedeće dobre sezonske prilike.

A kada se umorite od šetnje trgovinama, napravite gastro pauzu u restoranu Festina Lente na drugoj etaži Dalmare centra i počastite se vrhunskim pizzama s najfinijim talijanskim sastojcima, a za sve one koji vole američki pristup gastro uživanju, na meniju se nalaze omiljeni burgeri od domaćeg mesa pripremljeni po recepturi američkih grill majstora. Uza sve to, restoran Festina Lente ima široku ponudu craft piva kako bi ugodili svakom ljubitelju pšeničnog osvježenja. Za ljubitelje slatkog, tu je i Meet you there palačinkarnica, mjesto gdje vas očekuje više od 30 vrsta palačinki.

Ne propustite nezaboravan shopping u Dalmare centru, do kojeg možete doći besplatnom autobusnom linijom koja polazi iz Knina u 15.30, a povratak iz Dalmare centra je u 20.30 sati. I, da ne zaboravimo, Dalmare centar je "pet friendly" pa ste u njemu dobrodošli sa svojim ljubimcima!

16. travanj 2024 13:46