StoryEditorOCM
Lifestylebit će napeto

Počinje Survivor, ekipa nikad šarenija: sudjeluje poznati vaterpolist, MMA borac, ali i jedna Šibenčanka

Piše Tina Premec/Jutarnji list
2. ožujka 2024. - 16:07

Nova TV starta s još jednim programskim adutom za ovo televizijsko proljeće. U ponedjeljak 4. ožujka na program se vraća reality show "Survivor" sa svojom novom, trećom po redu sezonom. Zabavno-natjecateljski show i ovog puta snima se u Dominikanskoj Republici, a natjecatelji su podijeljeni u crveni i plavi tim. U trećoj sezoni ima i nekih povratnika, poput Mihaele Pavlović koja je drugu sezonu morala napustiti zbog ozljede.

"Osjećaj pred ulazak u ‘Survivor‘ je neopisiv. Mislim da ovaj osjećaj u životu možete doživjeti samo jednom. Ja imam tu sreću da sam dobila priliku da još jednom sudjelujem i odlučno se vraćam po sve ono što sam propustila prošle godine.", kazala je ova fitness trenerica i magistra kineziologije Mihaela. U novoj sezoni u plavom timu pridružiti će joj se i Zagrepčanin Dorian Ivanovski. Osim što radi kao plinoinstalater, njegova je novopečena strast modeling, a izvan posla samoproglašeni je hiperaktivac koji trenira čak 6 do 7 puta tjedno. Vaterpolo, plivanje, boks, mačevanje, streljaštvo i taekwondo samo su neki od sportova u kojima se Dorian okušao.

image

Meggy Alobić

Nova Tv Press/

Tu je i fitness trenerica Meggy Alobić, ponosna majka dvoje djece koja će svoj obiteljski dom blizu Opatije na nekoliko mjeseci zamijeniti egzotičnom Dominikanom. Njezin sportski i avanturistički duh odražava se kroz aktivnosti kao što su plivanje, kojim se profesionalno bavila 12 godina te rekreativno bavljenje kick boxingom. U plavom timu natjecat će se i MMA borac Jakob Kosić koji iza sebe ima 15-godišnje iskustvo u raznim borilačkim sportovima. Osim što vjeruje da će mu sportsko iskustvo biti od pomoći u ‘Survivoru‘, Jakob priželjkuje sklapanje novih prijateljstava, a potencijalno i rađanje ljubavi.

image

Jakob Kosić

Nova Tv Press/

"Očekujem nezaboravno iskustvo, puno adrenalinskih situacija, uspona i padova, teških trenutaka, napornih poligona, također očekujem bar jednog prijatelja za cijeli život, a možda i ljubav.", istaknuo je Jakob. Magistra kineziologije Martina Fudurić koja dolazi iz malog mjesta u blizini Karlovca, ulazi u ‘Survivor‘ s uvjerenjem da će joj ovo iskustvo promijeniti život i da će iz spektakla izaći s više samopouzdanja, hrabrija i jača, a student sociologije Nikola Renić u showu se našao jer su ga prijavile prijateljice.

image

Nikola Renić

Nova Tv Press/

Plavi tim u trećoj sezoni čini i farmaceutska tehničarka Matea Galić koja dolazi iz Šibenika. Dugo se bavila plivanjem i vaterpolom, a igrala je i za reprezentaciju Hrvatske, stoga će joj vodeni poligoni zasigurno biti jedna od jačih strana. "Očekujem iskustvo koje će mi promijeniti život i avanturu koja će mi ostaviti neizbrisiv pečat. Nemam nikakve planove i strategije jer sve što isplaniram se izjalovi, tako da ulazim u show neopterećena, ali izrazito motivirana.", kazala je Matea. Jedan od aduta plavog tima je i Damjan Puljić, samozatajni magistar strojarstva koji dolazi iz Čapljine, kao i fizioterapeutkinja Katia Žunić iz Rijeke, koja je brojne medalje osvajala na judo natjecanjima.

image

Katia Žunić

Nova Tv Press/

"Veselim se svemu! Od spavanja na kiši do izležavanja na suncu, od poligona do nagrada. Veselim se upoznavanju ljudi i stjecanju novih iskustava koje ću imati priliku samo u ovakvim okolnostima doživjeti. Od strategija imam samo jednu, a to je da budem 100 posto svoja, iskrena i vedrog duha.", najavljuje Katia. I za kraj, u plavom timu je i vaterpolist Luka Rimac iz Osijeka koji se može pohvaliti 15-godišnjim sportskim iskustvom. Iako je samostalno proputovao brojne zemlje i upustio se u skokove iz aviona, ulazak u ‘Survivor‘ gleda kao najveću avanturu svog života.

"Od malena pratim Survivor i životni san mi je postati jedan od natjecatelja, što mi se upravo i ostvarilo.", zaključio je Luka. Kao žestoka konkurencija plavom timu, u natjecanje ulaze članovi crvenog tima s jednakom motivacijom za pobjedom. U crvenom timu svoje će granice testirati pjevačica Ivana Štrbac, HR savjetnik Vojislav Vrećo, magistra ekonomije Katarina Nicić, košarkaš Uroš Velanac, psihologinja Vesna Jovanović, poduzetnik Mitar Pešić, pjevačica Varja Topalović, barmen Marko Kovačević, studentica Tijana Jeremić i fitness trener Ognjen Dimić.

26. travanj 2024 05:46