StoryEditor
LifestyleZaigrajte kviz znanja sa Dalmare centrom

OSVOJI STIPENDIJU DALMARE  CENTRA!

Piše PROMO
23. kolovoza 2019. - 16:44

Opremite vašeg školarca u shopping centru Dalmare. Zaigrajte kviz znanja na Facebook stranici Dalmare centra i osvojite stipendiju u vrijednosti od 1.000,00 kuna kako bi vaši genijalci spremno dočekali novu školsku godinu

Školska avantura samo što nije počela, a potraga za bilježnicama, priborom, torbama i ostalim nužnim stvarima polako je krenula. Da ista prođe što bezbrižnije i kako biste ostali unutar budžeta, pobrinuo se Dalmare centar.

Osvojite stipendiju u vrijednosti od 1.000,00 kuna. Kako?Od 26. kolovoza do 28. kolovoza pomno pratite Facebook stranicu Dalmare centra kako bi zaigrali KVIZ znanja. Svakoga dana čeka vas novo pitanje, a NAJBRŽI I NAJTOČNIJI odgovor osvaja 1.000,00 kuna poklon bona za opremanje školarca.

Iskoristite Back to school pogodnosti i školski shopping obavite na jednom mjestu. Na prvoj etaži čekaju vas Tisak Media trgovina, Konzum , Pevec i papirnica Inbox, a neizostavne odjevne kombinacije pronađite u poznatim trgovinama H&M, Froddo, Mana, Peko, Adidas, Mass i mnogim drugim. Pripremite vaše mobitele, vratite postavke s godišnjeg na “work mode” i jedan, dva, tri kviz može početi!

Izdvojeno

01. srpanj 2020 12:37