StoryEditorOCM
LifestyleDalmare vas poziva

Novogodišnji party za najmlađe i finale velike nagradne igre!

Piše PROMO
27. prosinca 2019. - 11:50

Pozivamo sve…

Novogodišnji party za male u centru Dalmare i izvlačenje VELIKE NAGRADNE IGRE

Još smo danas možete ubacivati račune!!

Shopping centar Dalmare u subotu, 28. prosinca, od 17 do 20 sati priprema najluđu zabavu u gradu. Ne propustite sjajnu glazbu, ples, nagradne igre, kreativnu radionicu, brojna iznenađenja i izvlačenje velike nagradne igre!

Jeste l’ čuli roditelji? Vjerujte, bez šale, novogodišnji party priprema se u centru Dalmare. U subotu, 28. prosinca od 17 do 20 sati, zbog brojnih sadržaja vrijedi stati. Uz nagrade naše priča je bez mane, a sve dječje želje brzo uslišane.

Priuštite svojim mališanima doček nove godine za pamćenje uz rasplesani kviz, nagradne igre, Balonijadu i kreativnu radionicu izrađivanja novogodišnjih tuljaca. Zato mame i tate, napravite plan i uljepšaljte dječici ovaj dan.

Da odrasli ne ostanu zakinuti, 28. prosinca u 19 sati, odmah nakon dječjeg novogodišnjeg partyja, na redu je izvlačenje velike nagradne igre ‘Račune izbroji i auto osvoji’ koja traje od 21. do 27. prosinca. Prikupite 3 računa iz tri različite trgovine Dalmarea i možda ćete baš vi osvojiti automobil KIA RIO. Iznos računa mora biti minimalno 100 kuna, a sve što je potrebno je ispuniti kupon koji se nalazi na svim blagajnama, skupiti sve račune, spojiti s kuponom i zajedno ubaciti u nagradnu kutiju koja će biti izložena na glavnom trgu centra tik do auta. Pravila nagradne igre možete pročitati na www.dalmare.hr

 

Ne propustite novogodišnji party u Dalmare centru.

 

 

25. travanj 2024 03:30